Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul viceprimar al comunei Agigea, vizat de ANI

ro

18 Dec, 2023 10:30 915 Marime text
Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție în ceea ce-l privește pe Niță Marius Daniel, fost viceprimar al comunei Agigea, județul Constanța.

Potrivit inspectorilor ANI, acesta nu a menționat în declarația de avere depusă la data de 18 mai 2018 un imobil care se afla în proprietatea comună a declarantului și a soției acestuia, și nu a menționat în declarația de avere depusă la data de 12 aprilie 2019 înstrăinarea imobilului mai sus menționat.
 

Agenția Națională de de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție cu privire la existența unor indicii referitoare la posibila săvârșire de către NIȚĂ MARIUS DANIEL a infracțiunii de fals în declarații prevăzută de dispozițiile art. 326 din Codul Penal, întrucât nu a menționat în declarația de avere depusă la data de 18 mai 2018 un imobil care se afla în proprietatea comună a declarantului și a soției acestuia, și nu a menționat în declarația de avere depusă la data de 12 aprilie 2019 înstrăinarea imobilului mai sus menționat, se arată în comunicatul pus la dispoziție de ANI. 



PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:

Fost consilier local din Cernavodă, dat în judecată de Agenția Națională de Integritate, prin Președinte

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii