Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:31 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul primar Matei Nicolae, despre incendiul de la Năvodari- „Este rândul Poliției, și poate de data asta prindem “mâna criminală““

ro

06 Jul, 2022 09:28 1828 Marime text
Imagine de la incendiu Un incendiu de vegetație a izbucnit marți, 5 iulie, în zona localității Năvodari din județul Constanța.

Conform informațiilor, au ars aporximativ 15 hectare de grâu.

La locul incendiului au fost suplimentate forțele, astfel că, s-a acționat cu cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autocisternă, în total fiind circa 20 de pompieri. 

Fumul dens a putut fi observat și de pe plajele din zonă.



Ce spune fostul primar de la Năvodari, Matei Nicolae, despre incendiu 

Mulțumesc echipajelor de Pompieri de la Midia, chiar au intervenit promt și s-au luptat eroic să limiteze dezastrul, acum este rândul Poliției si poate de data asta prindem “ mâna criminală “ pentru că este a -3 -a oară când îmi pun foc; la Avicola Corbu au ars de vii câte-va mii de pui, apoi la două săptămani au pus foc peste gard la vegetația uscată de la Legmas SA și acum mi-au dat foc la un lan de grâu ce trebuia să-l recoltez pentru Ferma!

Pentru asemenea infracțiuni ce pot deveni crime avem Procurori?

Pentru cârcotași; nu am asigurare deci e pagubă, iar terenul îl am cumparat încă din anul 1999 cu 8 ani înainte să devin Primar ca de altfel toate proprietățile ce le dețin!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii