Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:07 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul director de dezvoltare al Aeroportului Mihail Kogălniceanu, Horia Andrei Bud, dat în judecată de instituţia la care a lucrat

ro

23 May, 2018 00:00 3774 Marime text
Pe rolul Tribunalului Constanţa, pe data de 21 mai, a fost depus dosarul nr. 3037/118/2018, Secţia I civilă, materia - Litigii de muncă, obiectul - acţiune în răspundere patrimonială, stadiu procesual - fond. Reclamant este Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa SA, iar Horia Andrei Bud este pârât. Deocamdată, nu a fost stabilită prima şedinţă de judecată.
 
„Horia Andrei Bud a fost director de dezvoltare în cadrul aeroportului. La sfârşitul anului 2014, şi-a dat demisia. Aeroportul mai are de recuperat de la dânsul nişte bani, care reprezintă datorii salariale“, ne-a explicat Bogdan Artagea, directorul general al Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu SA.
 
Reamintim că şi anul trecut, Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa SA l-a acţionat în instanţă pe Bud Horia Andrei. Este vorba despre dosarul 5358/118/2017 din 08.08.2017, depus la Tribunalul Constanţa, obiectul - acţiune în răspundere patrimonială, materia - litigii de muncă.
 
În şedinţa din data de 08.03.2018, judecătorii constănţeni au admis cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta S.N. Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa SA, în contradictoriu cu pârâtul Bud Horia Andrei. „Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 813 lei, reprezentând contravaloarea a două zile de concediu de odihnă necuvenit. Obligă pârâtul către reclamantă la plata sumei de 300 de lei, reprezentând cheltuieli de judecată - onorariu curator“, se spune în decizia magistraţilor.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii