Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:35 18 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fosta „perlă a litoralului“, complexul Amfiteatru-Panoramic-Belvedere din Olimp, cumpărată de Mohammad Murad

ro

22 Dec, 2016 12:42 4962 Marime text
Fosta perlă a litoralului a fost cumpărată de cel mai mare investitor în turismul de la mare

Lanțul Phoenicia, deținut de Mohammad Murad, cel mai mare investitor în turismul de pe litoral, a cumpărat astăzi de la Josef Goschy fosta "perlă a litoralului", complexul Amfiteatru-Panoramic-Belvedere din stațiunea Olimp. Valoarea tranzacției a fost de aproximativ 10 milioane de euro, iar Murad spune că va mai investi alte 15 milioane de euro pentru a-i reda complexului din Olimp gloria de odinioară.

Tranzacția, cea mai mare din turism din acest an, a fost confirmată pentru Profit.ro atât de Mohammad Murad, cât și de Josef Goschy.

"Phoenicia are un plan de investiții pentru acest complex astfel încât să redevină la gloria de altădată și să fie, din nou, perla coroanei litoralului românesc. Este un proiect ambițios, iar Phoenicia a dat dovadă, după ce a construit la Năvodari, că este singura companie românească de industrie hotelieră care este în stare să facă acest lucru", a declarat pentru Profit.ro Mohammad Murad.

Sursa text şi foto: EXCLUSIV Fosta perlă a litoralului a fost cumpărată de cel mai mare investitor în turismul de la mare

Contactat telefonic, Leonard Buianu, director Phoenicia  Holiday Resort, a declarat pentru ZIUA de Constanţa următoarele: „Vor fi investiţi 15 milioane de euro pentru a aduce acest complex la un standard foarte, foarte înalt. Poate chiar cinci stele. Achiziţia s-a făcut în urmă cu puţin timp. Avem multe idei. Vom vedea care este cea mai bună. Ce am realizat până acum pe litoralul românesc cred că dă garanţia că vom face lucruri minunate şi la Olimp.  

Ti-a placut articolul?

Comentarii