Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:39 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fonduri suplimentate pentru lucrările la Cazino! „Este o investiție uriașă în sufletul Constanței“ (GALERIE FOTO)

ro

07 Jul, 2023 09:22 1197 Marime text
  • În Galeria Foto pot fi admirate mai multe imagini cu lucrările întreprinse la Cazino.
Compania Națională de Investiții a suplimentat fondurile necesare lucrărilor de consolidare, modernizare și renovare a Cazinoului din Constanța.
 
Printr-un comunicat de presă, PNL Constanța a transmis că banii sunt necesari pentru lucrări suplimentare și pentru ajustarea prețurilor, după majorarea costurilor materialelor de consutrucții și al energiei.
 
Primarul Vergil Chițac a transmis că ,,este o investiție uriașă în sufletul Constanței și într-una dintre cele mai frumoase clădiri ale României“.

În prezent, clădirea se află în plin proces de restaurare, reabilitare, consolidare și modernizare, întreprinse de compania bucureșteană Aedificia Carpați (lider de asociere), alături de Remon Proiect SRL, Profesional Construct Proiectare SRL & Tehnoinstal SRL.
 
Iată comunicatul transmis de PNL Constanța:
 
Lucrările de reabilitare a Cazinoului ar trebui să fie finalizate în vara anului 2024, iar acest lucru este din ce în ce mai vizibil.
 
Anterior printr-o Hotărâre de Guvern, au fost suplimentate fondurile cu peste 200 de milioane de lei, bani necesari pentru lucrări suplimentare și pentru ajustarea prețurilor în funcție cu creșterea prețurilor materialelor și ale energiei.
 
«,Este o investiție uriașă în sufletul Constanței și într-una dintre cele mai frumoase clădiri ale României. Mă bucur că, în acest fel, reparăm o mare rușine și o nedreptate istorică. Abia aștept ca lucrările să fie finalizate (termenul este iulie 2024) și să repunem Cazinoul în lumina pe care o merită», a transmis în urmă cu puțin timp primarul Vergil Chițac.

 
Sursa foto: PNL Constanța
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Un nou pas în restaurarea Cazinoului din Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii