Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:34 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florărie Constanța – Prima Donna, locul unde sufletul prinde grai prin armonioasa îmbinare a florilor

ro

16 May, 2023 00:00 897 Marime text
 
  • Florărie Constanța – Prima Donna este unul dintre locurile fermecate în care arta de a face florile să redea emoțiile nerostite ale sufletului este pusă în valoare cu fiecare buchet sau aranjament creat.
  • Căldura și intuiția personalului de la Florărie Constanța – Prima Donna, completate de o vastă varietate a multicolorelor flori găzduite în primitorul spațiu al florăriei vin în întâmpinarea nevoilor clienților, reușind, de fiecare dată, să redea sufletului glasul ascuns.
  • Situată în Constanța, pe strada Ștefan Mihăileanu, nr. 57 E, Florărie Constanța – Prima Donna nu lasă spațiul să devină o barieră pentru exprimarea emoțiilor, serviciile puse în slujba clienților fiind disponibile și în spațiul online, accesând site-ul https://florarieconstanta.ro/, dar și la numărul de telefon 0766 249 533.
Încă din cele mai vechi timpuri, se vorbește despre puterea magică a florilor de a reda emoțiile adesea nerostite ale sufletului - de la cea mai înălțătoare bucurie, la recunoștință și cel mai adânc respect, florile reprezentând totodată fărâmi de consolare la pierderea cuiva drag.
 
Această putere magică poate fi însă pusă în valoare doar prin măiestria și empatia unor adevărați cunoscători ale  acestor minunate elemente ale naturii, îmbinarea florilor, astfel încât ele să poată reda cu fidelitate trăirile sufletești reprezentând o adevărată artă.
 
Florărie Constanța – Prima Donna este, cu siguranță, unul dintre locurile fermecate în care această abilitate de a scoate la iveală puterile ascunse ale florilor este pusă în valoare cu fiecare buchet sau aranjament creat.
 
Personalul bine pregătit, cu vaste cunoștințe în arta florilor, dar, mai ales, cu multă empatie și promptitudine este sprijinul ideal pentru alegerea florilor potrivite pentru fiecare moment al vieții, fie că vorbim despre nașterea unui copilaș, despre recunoștința și aprecierea pe care vrem să le arătăm cuiva sau despre momentul în care pierdem pe cineva drag.
 
Căldura și intuiția personalului de la Florărie Constanța – Prima Donna, completate de o vastă varietate a multicolorelor flori găzduite în primitorul spațiu al florăriei vin în întâmpinarea nevoilor clienților, reușind, de fiecare dată, să redea sufletului glasul ascuns.
 
Fie că vorbim despre buchete, coșuri sau cutii cu flori, despre flori dulci, flori și baloane sau inimi din flori, prin gama variată de produse și servicii, dar și prin iscusința angajaților, Florărie Constanța – Prima Donna răspunde cu succes provocărilor venite din partea clienților.
 
De asemenea, sărbătorile de iarnă, cele Pascale sau ziua de naștere a cuiva vor fi cu siguranță înseninate de un aranjament menit să încununeze și să redea, prin culorile și forma sa, respectul, prietenia și dorința de a bucura pe cineva drag.
 
Situată în Constanța, pe strada Ștefan Mihăileanu, nr. 57 E, Florărie Constanța – Prima Donna nu lasă spațiul să devină o barieră pentru exprimarea emoțiilor, serviciile puse în slujba clienților fiind disponibile și în spațiul online, accesând site-ul https://florarieconstanta.ro/, dar și la numărul de telefon 0766 249 533.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii