Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:15 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Flexigrid Energy SRL, firmă specializată în producţia de energie electrică, a rămas fără doi asociați

ro

20 Oct, 2022 00:00 2373 Marime text
 
 
  • În trecut, Mihalcea-Călinescu Silviu-Bogdan a fost partener de afaceri cu Dragos Constantinescu, fiul fostului președinte al României Emil Constantinescu.
  • Mai precis, Dragos Constantinescu a fost administrator al Perpetuum Agri Cultura SRL, firmă menționată și mai sus.
  • Potrivit Monitorul Oficial Al României, Partea A IV-A, nr. 998/10.III.2016, asociații Perpetuum Agri Cultura SRL, respectiv Rg Renovatio Group Limited, persoană juridică cipriotă, cu sediul în Cipru, și Mihalcea-Calinescu Silviu-Bogdan, au decis revocarea din funcția de administrator a lui Dragoș Constantinescu și numirea cu puteri depline în funcția de administrator unic al societății a Bogdan Octavian.
 
 
Modificări importante în Flexigrid Energy SRL, cu sediul social în localitatea Medgidia, „Ferma 15, Crama“ C35, județ Constanţa! 
 
Silviu Bogdan Mihalcea Călinescu, din Bucureşti, cu domiciliul în Portugalia, Gabriel Călin Matei, Apostolou Apostolos, cetăţean grec, din Bucureşti, în calitate de asociaţi ai Flexigrid Energy SRL, cu sediul social în localitatea Medgidia, „Ferma 15, Crama“ C35, județ Constanţa, și SC Navios Investment SRL, cu sediul social în oraşul Otopeni, reprezentată legal prin administrator Gabriel Calin Matei, în calitate de invitat, au decis următoarele:
 
(I) Apostolos Apostolou cesionează către SC Navios Investment SRL a unui număr în 6.075 de părţi sociale, în valoare nominală de zece lei fiecare, însumând 60.750 de lei în total, pe care le deţine în cadrul Flexigrid Energy SRL, reprezentând 25% din capitalul social total.
 
(II) Gabriel Calin Matei cesionează către SC Navios Investment SRL, 6.075 de părţi sociale în valoare nominală de zece lei fiecare, însumând 60.750 lei în total, pe care le deţine în cadrul Flexigrid Energy SRL, reprezentând 25% din capitalul social total.
 
(III) În urma cesiunii, calitatea de asociat deținută de Apostolos Apostolou şi de Gabriel Calin Matei în cadrul SC Flexigrid Energy SRL încetează.
 
(IV) În urma cesiunii, asociaţii SC Flexigrid Energy SRL sunt: Mihalcea Călinescu Silviu - Bogdan - 50% din capitalul social total și SC Navios Investment SRL, tot cu 50% din capitalul social total.
 
Totodată s-a mai aprobat și deschiderea unui punct de lucru (sediu secundar) în municipiul Târnăveni, str. Avram Iancu, judeţul Mureş.
 
Deciziile au fost luate la data de 12 septembrie 2022 și publicate în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 4299 din data de 13 octombrie 2022.
 
Despre Flexigrid Energy și Navios Investment SRL  
 
Potrivit RECOM, consultat la data de 19 octombrie 20222, SC Flexigrid Energy SRL este administrată de Adrian Preda și se ocupă de producţia de energie electrică. Firma - cu puncte de lucru în Otopeni și în municipiul Târnăveni – a declarat pierderi pentru anii 2020 și 2021, respectiv 2.244 de lei 39.660 de lei.  
 
Navios Investment SRL - fondată în septembrie 2022 - are sediul social în Otopeni, Calea Bucureştilor, judet Ilfov. Asociaţii sunt Matei Gabriel-Călin, din Iași, și grecul Apostolou Apostolos, fiecare deținând cote de participare la beneficii şi pierderi de câte 50%. Navios Investment SRL se ocupă de activităţi ale holdingurilor.   
 
13 firme în funcțiune  
 
Omul de afaceri Mihalcea-Călinescu Silviu-Bogdan figurează, potrivit Confidas.ro, în 13 firme, respectiv Flexigrid Energy SRL, Casa Brătescu SRL, Perpetuum Agri Cultura SRL, Residence Unirii SRL, Domeniul Bogdan SA, Aquascentia Med SRL, Cribo Solutions SRL, Amsimcel Investors SRL, Home Away Platform SRL, Ice Blink Consulting SRL, Market Expert SRL, Zamora Development SRL și în My Desks SRL. De asemenea,în trecut Mihalcea-Călinescu Silviu-Bogdan a figurat în 3C Invest Tower SRL și în C&E Imex CO SRL, ambele radiate.
 
În trecut, Mihalcea-Călinescu Silviu-Bogdan a fost partener de afaceri cu Dragos Constantinescu, fiul fostului președinte al României Emil Constantinescu.
 
Mai precis, Dragos Constantinescu a fost administrator al Perpetuum Agri Cultura SRL, firmă menționată și mai sus.
 
De altfel, potrivit Monitorul Oficial Al României, Partea A IV-A, nr. 998/10.III.2016, asociații Perpetuum Agri Cultura SRL, respectiv Rg Renovatio Group Limited, persoană juridică cipriotă, cu sediul în Cipru, și Mihalcea-Calinescu Silviu-Bogdan, au decis revocarea din funcția de administrator a lui Dragoș Constantinescu și numirea cu puteri depline în funcția de administrator unic al societății a Bogdan Octavian.
 
Firmele în care apare omul de afaceri Mihalcea-Calinescu Silviu-Bogdan se ocupă de la producţia de energie electrică, la facilităţi de cazare, cultivarea strugurilor, construcţii de clădiri rezidenţiale şi nerezidenţiale, promovare imobiliară și comerțul cu ridicata al produselor farmaceutice.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Modificări importante în Marena Trading 2001 SRL! Firma deține terenuri amplasate în zone importante din oraș
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii