Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:48 29 11 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiul unui preot din Iași, decedat la mare, la Olimp. Mesaj de condoleanțe și din partea Patriarhului Bisericii Ortodoxe Române

ro

13 Aug, 2020 12:02 1513 Marime text
  • Gabriel, în vârstă de 20 de ani, a decedat în urma unui stop cardio-respirator


Preafericitul Părinte Patriarh Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, a transmis un mesaj de condoleanțe preotului Ilie Melniciuc din Iași, după ce fiul său, Gabriel, în vârstă de 20 de ani, a decedat în urma unui stop cardio-respirator în timp ce era la mare, în stațiunea Olimp, informează basilica.ro.

Familiei Pr. Ilie şi Nicoleta Melniciuc

Îndurerată familie,
Am aflat cu mare tristeţe vestea dureroasă a trecerii din această viaţă a fiului dumneavoastră, tânărul Ilie Gabriel, în urma accidentului din după-amiaza zilei de 9 august 2020.

Vă adresăm gândul nostru părintesc de compasiune şi consolare în faţa unei suferinţe atât de cumplite şi suntem alături de dumneavoastră, precum şi de toţi cei care l-au cunoscut şi apreciat pe tânărul Ilie Gabriel, care s-a remarcat ca fiind un student eminent.

Ne rugăm Domnului nostru Iisus Hristos, Biruitorul morţii, să vă întărească duhovnicește şi să aşeze sufletul robului Său Ilie Gabriel în ceata sfinţilor Săi, în lumina pacea şi iubirea Preasfintei Treimi.
Veşnica lui pomenire din neam în neam!
† DANIEL
Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, este textul mesajului.

Conform basilica.ro, Ilie Gabriel Melniciuc studia la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și era implicat în numeroase activități în cadrul organizației studențești AIESEC. Părinții săi sunt profesori la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” din Iași.

Sursa foto: basilica.ro

Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii