Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiul uneia dintre victimele decedate în incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța „Lucrurile nu vor rămâne așa!“ (video)

ro

04 Oct, 2021 16:32 3089 Marime text
 
  • Fiul unei dintre victimele decedate în incendiul  Spitalului de Boli Infecțioase Constanța spune că nu a fost contactat de nici o autoritate. 
Un incendiu a avut loc la 01 octombrie, la secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase Constanța. 

Este vorba despre șapte persoane decedate, cinci la Spitalul de Boli Infecțioase, una la Spitalul Județean Constanța și una la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” Constanța.

Premierul Florin Cîțu a anunțat vineri că i-a cerut primarului Vergil Chițac, să o demită pe managerul Spitalului de Boli Infecțioase, unde s-a produs incendiul în care au murit șapte oameni.

În urma celor menționate mai sus, Consiliul de Administrație al Spitalului de Boli Infecțioase Constanța a decis ca Stela Halichidis să fie demisă. 

Fiul unei dintre victimele decedate în incendiul  Spitalului de Boli Infecțioase Constanța spune că nu a fost contactat de nici o autoritate. 

În cursul zilei de astăzi, nu mă așteptam atât de repede, să ridic lucrurile mamei mele, care din păcate, a decedat. N-am fost contactat de nici o autoritate. În afară de această solicitare de a veni să ridic lucrurile mamei mele. După o săptămână de la internare am fost sunat că a fost infectată cu o bacterie, la plămâni. Mi s-a spus că așa se numește , klebsiella, spune fiul unei dintre victimele decedate. 

Lucrurile nu vor rămâne așa! 

Voi discuta cu sora mea, voi discuta cu tata și vom vedea ce vom face. Lucrurile nu vor rămâne așa! Nu pot să rămână așa, atât timp cât în raportul medico legal scrie că mama mea a fost în stop cardio respirator și intoxicație cu dioxid de carbon, fum. Nu a murit de vreo altă boală sau de covid! 


Am recuperat telefonul, ochelari, chei, cercei, ale mamei mele, până să intre pe terapie intensivă, a spus cu durere fiul unei dintre victimele decedate. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii