Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:39 16 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiscul scoate la licitaţie bunuri imobile Cum poţi achiziţiona un teren cu valoare redusă în judeţul Constanţa (document)

ro

14 Mar, 2017 00:00 1114 Marime text

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală; Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi; Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa; Serviciul Colectare Executare Silită Persoane Juridice organizează o licitaţie în vederea valorificării unui bun imobil proprietate a debitoarei Piatra Lux Extract SRL.
 
Licitaţia va avea loc pe data de 28 martie, începând cu ora 14.00, la sediul ANAF din Constanţa, bulevardul Tomis nr. 312A. Terenul care urmează a fi scos la mezat este situat în extravilanul localităţii Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa, tarla 99, parcela N483/1, şi are o suprafaţă de 80.000 mp. Preţul de pornire a licitaţiei este de 384.726,75 de lei, fără TVA, fiind un preţ de evaluare diminuat cu 25%.
 
Cei interesaţi de această licitaţie trebuie să depună cu cel puţin o zi înainte de data licitaţiei mai multe documente:
- ofertă de cumpărare;
- dovada plăţii taxei de participare sau a constituirii garanţiei sub forma scrisorii de garanţie, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei;
- împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant;
- pentru persoanele juridice române, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de Oficiul Registrului Comerţului;
- pentru persoanele fizice române, copie după actul de identitate;
- pentru persoanele fizice străine, copie de pe actul de identitate/paşaport;
- declaraţia pe proprie răspundere a ofertantului prin care certifică faptul că nu este persoană interpusă cu debitorul.
 
Cei interesaţi de licitaţie pot obţine informaţii suplimentare la sediul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală din municipiul Constanţa, bulevardul Tomis nr. 312A, et. 4, cam. 404. 

Despre Piatra Lux Extract SRL 

Societatea a fost înregistrată la Registrul Comerţului pe data de 19.03.2010 şi are sediul social în municipiul Constanţa, Bazar Comercial Sat Vacanţă. Capitalul social subscris, integral vărsat, este de 1.600 de lei, împărţit în 160 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociaţii firmei sunt Claudia Mihalcea, născută la data de 3.05.1974, în Constanţa, cu un aport la capital de 800 de lei, 80 de părţi sociale şi o cota de participare la beneficii şi pierderi de 50%, şi Florentin Avram, născut la data de 17.04.1975, în localitatea Tulcea. Aportul acestuia la capital este de 800 de lei, cu un număr de 80 de părţi sociale, cota de participare la beneficii şi pierderi fiind de 50%.

Acesta din urmă deţine şi calitatea de administrator al firmei, care are ca şi domeniu de activitate principal, conform codificării CAEN, extracţia pietrei ornamentale, a pietrei pentru construcţii, a pietrei calcaroase, a ghipsului, a cretei şi a ardeziei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul publicat de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală.

Ti-a placut articolul?

Comentarii