Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:54 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiscul din Constanţa vinde două imobile deţinute de Nefermin SRL. Legături cu Sorin Gabriel Strutinsky (document)

ro

01 Feb, 2018 00:00 5136 Marime text
Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi, prin Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa şi Serviciul Colectare Executare Silită Persoane Juridice, anunţă organizarea unei licitaţii pentru valorificarea bunurilor ce aparţin societăţii Nefermin SRL. Licitaţia va avea loc pe data de 8 februarie, ora 14.00, la sediul Fiscului din bulevardul Tomis 312A.
 
Participanţii la această procedură publică vor putea achiziţiona o construcţie C8, Staţie Pompare PCI, situată în oraşul Ovidiu, strada Uzinei nr. 1. Bunul a fost evaluat la preţul de 32.514 lei, exclusiv TVA. Un alt bun scos la mezat este o construcţie C11, reprezentând clădire pavilion poartă, situată la aceeaşi adresă, evaluată la preţul de 114.820 de lei, exclusiv TVA.
 
Cele două bunuri sunt grevate de următoarele sarcini: BEJ Vasile Nicoleta pentru creditor SC Electrocentrale SA, prin ipoteca legală instituită conform Încheierii OCPI Constanţa nr. 117114/03.11.2016; BEJ Stoica Constantin Gabriela Simona pentru creditor SC Conpress Holding SRL, prin ipoteca legală instituită conform Încheierii OCPI Constanţa nr. 31222/21.04.2017, şi Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa, prin ipoteca legală instituită conform Încheierii OCPI Constanţa nr. 44955/21.04.2017.
 
Cei interesaţi de cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să se prezinte la termenul de vânzare pentru a depune oferte de cumpărare şi dovada plăţii unei garanţii de 10% din preţul de pornire a licitaţiei.

Nefermin SRL, în datele Registrului Comerţului

Înfiinţată în anul 1994, societatea are sediul în oraşul Ovidiu. Capitalul social subscris, de 500 de lei, integral vărsat, este compus din 50 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale de 10 lei.

Nefermin SRL este deţinută de SC Lucien Est SRL, cu sediul în Timişoara, cu 46% din capitalul social, Nortech Trade SRL, cu sediul în Constanţa, cu 50% din capitalul social, şi Camelia Flondor, cu 4% din capitalul social. Corneliu Damaschin, născut pe 2.09.1958, în Botoşani, este administratorul societăţii, care desfăşoară activităţi de închiriere şi leasing cu alte bunuri personale şi gospodăreşti.
 
În anul fiscal 2014, firma cu trei salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 201.550 de lei şi un profit de zero lei. De asemenea, în anul 2015, Nefermin SRL a avut trei salariaţi, o cifră de afaceri de 69.850 de lei şi un profit de zero lei. Situaţia financiară pe anul 2016 arată astfel: un salariat, o cifră de afaceri de 3.277 de lei şi un profit de zero lei.
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului, SC Lucien Est SRL are sediul în localitatea Dumbrăviţa, judeţul Timiş. Ca asociat persoană juridică apare Music Center SPA, cu sediul în Italia, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%, iar ca asociat persoană fizică apare Luciano Pisoni, născut la data de 21 mai 1947, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%. SC Lucien Est SRL are ca obiect de activitate „cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii“.
 
SC Nortech Trade SRL are sediul în municipiul Constanţa, iar asociat unic este Habitat şi Ambient SA, cu sediul în Bucureşti. Administrator este Ana Chişor, născută la data de 1 mai 1981, în Bicaz. SC Nortech Trade SRL are ca obiect de activitate „închiriere şi leasing cu alte bunuri personale şi gospodăreşti n.c.a.“.
 
Societatea comercială Nefermin SRL apare în dosarul în care Sorin Gabriel Strutinsky este acuzat de patru infracţiuni de trafic de influenţă, dintre care una în formă continuată, de instigare la săvârşirea a două infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată, dar şi de instigare la săvârşirea a două infracţiuni de spălare a banilor, în formă continuată. În prezenta cauză, aproape de jumătatea lunii martie 2016, Tribunalul Constanţa i-a audiat pe Corneliu Damaschin, administratorul Nefermin SRL, văr primar cu Sorin Strutinsky, şi pe Roberto Georgian Zahiu, fostul administrator al New Home Construct SA, firmă care, de asemenea, apare în cauza penală anterior precizată.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul publicat de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi.

Citeşte şi:

Nefermin SRL, obligată să achite către Electrocentrale Constanţa 15.958,80 de lei

Una dintre firmele din dosarul lui Sorin Strutinsky, chemată la judecată de Electrocentrale Constanţa (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii