Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:54 22 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firmele Save & Self Company Guard și Logistic Montserv Sistems își schimbă sediul

ro

28 Sep, 2020 00:00 531 Marime text
  • Ambele hotărâri privind schimbarea sediilor a fost luată de cei doi acționari, Valentin Viorel Oiță Bucur și Nicoleta Dogărescu.
  • Cele două societăți vor funcționa în noile sedii, din bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 52.


Societățile Save & Self Company Guard și Logistic Montserv Sistems, ambele deținute de Valentin Viorel Oiță Bucur și Nicoleta Dogărescu, își schimbă sediile sociale.


Ambele hotărâri privind schimbarea sediilor a fost luată de cei doi acționari în aceeași zi, pe 20 august 2020 și au fost publicate recent în Monitorul Oficial al României.


Astfel, în urma modificărilor, firma Save & Self Company Guard își schimbă sediul din șoseaua Mangaliei, nr. 11, pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 52, parter.


Totodată, Logistic Montserv Sistems își schimbă sediul din șoseaua Mangaliei, nr. 11, biroul 3, pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 52, parter, biroul 5.


Potrivit Registrului Comerțului, societatea Save & Self Company Guard a fost înființată în anul 2012 și este deținută de Valentin Viorel Oiță Bucur și de Nicoleta Dogărescu.


Societatea se ocupă cu activități de protecție și gardă, iar capitalul social al firmei este de 4.000 de lei, integral vărsat, administratorul fiind Nicoleta Dogărescu.


Totodată, cei doi acționari se regăsesc și în firma Logistic Montserv Sistems, înființată în 2013.


Citește și:

Cine asigură paza la CFR Constanţa. Contract semnat de Compania Naţională de Căi Ferate (document)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii