Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:06 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme germane de logistică, în vizită în Portul Constanța

ro

23 Jun, 2022 15:20 1395 Marime text
Vizită în Portul Constanța. Foto: Facebook/Constanța PortCamera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România), în colaborare cu Logistics Alliance Germany, a organizat astăzi o delegație de afaceri în Portul Constanța.

Potrivit unui comunicat al CN APM Constanța, vizita reprezentanților firmelor germane în portul Constanța face parte dintr-un program de acces pe piață al Ministerului Federal al Economiei și Climei (BMWK) pentru întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) germane. Delegația are în vedere IMM-le germane, în special în domeniul logisticii intermodale, cu accent pe transportul feroviar și maritim.

„Finalizarea rețelei transeuropene de transport (TEN-T) până în 2030-2050 reprezintă un angajament puternic al Uniunii Europene și joacă un rol cheie în asigurarea funcționării corespunzătoare a pieței interne și în menținerea competitivității globale. În acest sens, în România sunt încă necesare investiții suplimentare semnificative în transportul intermodal, feroviar și infrastructura maritimă/portuară pentru atingerea acestor obiective“.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii