Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:26 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța VFS Pro Line SRL și-a schimbat sediul social și are administrator nou

ro

21 Sep, 2023 19:38 1024 Marime text

foto: Unsplash
Asociatul unic al societății VFS Pro Line SRL a luat decizii importante pentru firma pe care o conduce.

Prima decizie face referire la schimbarea sediului social în Agigea, str. Labirint nr. 7, jud. Constanţa.

Deasemenea, conform art. 202 alin. (2) din Legea nr. 31/1990, Vâjâială Simona-Adriana se retrage din societate, şi cesionează, la valoarea nominală, 20 părţi sociale cu valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 200 lei, către Vătafu Valerica, care devine astfel nou asociat.

Eu, cedentul Vâjâială Simona-Adriana, transmit, iar eu, cesionarul Vătafu Valerica, preiau, împreună cu activul şi pasivul societăţii toate drepturile şi obligaţiile prezente şi viitoare ce decurg din deţinerea părţilor sociale, atât a celor deţinute, cât şi a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societăţii către bugetul de stat şi alte persoane fizice sau juridice de orice natură, existente şi neachitate până la data prezentei Hotărâri, atât cele evidenţiate, cât şi cele care vor apărea ca urmare a unor acţiuni de control, se arată în document.

Potrivit documentului, în urma cesiunii, capitalul social total al societăţii este de 200 lei, aport în numerar, împărţit în 20 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi deţinut de către Vătafu Valerica, participare la profit 100% şi pierderi 100%.

Se revocă din funcţia de administrator Vâjâială Simona-Adriana şi se numeşte în funcţia de administrator Vătafu Valerica, pe o perioadă de 50 de ani, cu puteri depline de reprezentare şi administrare, începând cu data prezentei hotărâri.

Prin acceptarea mandatului, administratorul îşi asumă răspunderea pentru îndeplinirea condiţiilor prevăzute de art. 6. din Legea societăţilor nr. 31/1990, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Facem precizarea că documentul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 4060 din data de 13 septembrie 2023.


Despre VFS Pro Line SRL

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 21 septembrie 2023, societatea a fost înființată la data de 24 februarie 2021. Firma are sediul pe strada Marinarilor, Nr. 6, Agigea, Județ Constanța.

VFS Pro Line SRL are ca obiect de activitate întreținerea și repararea autovehiculelor.

Situația financiară pentru anul 2022 se prezintă în felul următor: o cifră de afaceri de 1.815 lei, o pierdere de -4.224 lei.

Asociat unic și administrator este, așa cum precizam anterior, Vătafu Valerica.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.





PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:

Afaceri ConstanțaAndreea & Nicu Construct SRL, o nouă societate de construcții înființată în Poarta Albă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii