Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:49 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Unul dintre asociații GMC Medical Services s-a retras din companie

ro

14 Jun, 2023 12:22 1291 Marime text
Oficiul Registrului Comerțului Constanța
  • Titus Valentin Ungureanu a rămas unic asociat și administrator al GMC Medical Services SRL Constanța, după retragerea lui Carmen Mihaela Băiceanu (fostă Vărășteanu) din firmă.
Carmen Mihaela Băiceanu (fostă Vărășteanu) s-a retras din compania GMC Medical Services SRL Constanța, unde era asociată cu Titus Valentin Ungureanu.
 
De asemenea, aceasta a renunțat și la mandatul de administrator, unic asociat și administrator al GMC Medical Services rămânând Titus Valentin Ungureanu.
 
Schimbările din firmă au fost publicate în Monitorul Oficial al României Nr. 2548 din 12 iunie 2023, unde se precizează că deciziile au fost luate în cadrul Adunării Generale a Asociaților din 8 mai 2023.
 
Astfel, Carmen Mihaela Băiceanu (fostă Vărășteanu) și-a cesionat cele 20 de părți sociale către partenerul său, Titus Valentin Ungureanu și s-a retras din firmă, renunțând, așa cum am arătat, și la mandatul de administrator.
 
Despre GMC Medical Services SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 14 iunie 2023, GMC Medical Services a fost înființată în anul 2015, are sediul social în Constanța, pe bulevardul 1 Decembre 1918, nr. 21 și se ocupă de alte activități referitoare la sănătatea umană.
 
Așa cum am arătat, asociat unic și administrator este acum Titus Valentin Ungureanu.
 
În 2022, firma a avut șapte angajați, profit peste 70.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 860.000 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Ambulanţă la dispoziţia cumpănenilor, începând cu data de 22 martie
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii