Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:05 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Un restaurant din Bacău își schimbă numele și se mută în Constanța. Care va fi noul obiect de activitate?

ro

23 Jun, 2023 10:30 1030 Marime text


Potrivit Monitorului Oficial, Ioan – Cristinel Buhoci, domiciliat în Bacău, unic asociat al firmei Fast Food AL Akropolis SRL (cu sediul în același oraș) a hotărât schimbarea denumirii societății și a sediului social.
 
Concret, noul nume al firmei este Sky United SRL și sediul social este în Constanța, pe strada Baba Novac nr. 187.
 
De asemenea, în Sky United SRL au intrat, din postura de asociați și de administratori, Irina – Cerasela Sandu (domiciliată în Constanța) și Sebastian Sandu (domiciliat în Pașcani, județul Iași), în timp ce Ioan – Cristinel Buhoci a renunțat la calitatea de asociat și la cea de administrator.
 
Astfel, capitalul social are următoarea structură: Irina-Cerasela Sandu deţine 10 părţi sociale, în valoare de 100 lei, reprezentând 50% din beneficii şi pierderi și Sebastian Sandu deţine 10 părţi sociale, în valoare de 100 lei, reprezentând 50% din beneficii şi pierderi.
 
Obiectul principal de activitate al Sky United SRL este „comerț cu autoturisme și autovehicule ușoare (sub 3,5 tone)”, iar obiectul de activitate secundar devine „restaurante”.
 
Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial, partea a IV-a, nr. 2753 din data de 22 iunie 2023.
 
Alte detalii despre Sky United SRL
 
Firma a fost înființată pe 26 februarie 2021, conform termene.ro.
 
Cifra de afaceri din anul 2022 a fost egală cu 60.850 de lei, pierderea a fost egală cu 262 de lei și numărul mediu de angajați a fost egal cu 1.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Firme Constanța O societate controlată de lituanieni își schimbă sediul social
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii