Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:09 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Un nou restaurant de tip fast food, deschis în Mangalia

ro

11 Dec, 2023 20:27 993 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
  • ​În Monitorul Oficial al României, la data de 27 noiembrie 2023 s-a publicat extrasul de încheiere privind înmatricularea unei noi societăți de către foi cetățeni domiciliați în Constanța.
     
În Monitorul Oficial al României, la data de 27 noiembrie 2023 s-a publicat extrasul de încheiere privind înmatricularea unei noi societăți de către foi cetățeni domiciliați în Constanța.
 
Conform sursei citate, este vorba de firma FAST AND GOOD SRL. Sediul social este municipiul Mangalia, strada Pictor Nicolae Tonitza, nr. 3, iar capitalul social este de 200 lei. Domeniul principal de activitate al companiei este reprezentat de grupa CAEN: 561 - Restaurante.
 
Baboi Ciprian-Cătălin și Basarabeanu Ecaterina sunt fondatori și administratori.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.


Citește și:
Firmă de instalații electrice și tehnico-sanitare și alte lucrări de instalații pentru construcții, deschisă la Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii