Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:32 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Trophaeum Traiani Tur SRL își schimbă punctul de lucru

ro

09 Aug, 2023 12:14 729 Marime text
Foto: pexels

Remus – Ionuț Lupu, asociatul unic al firmei Trophaeum Traiani Tur SRL, a schimbat punctul de lucru al scoietății.
 
După cum se arată în decizia nr. 152 din data de 7 iulie 2023, punctul de lucru din localitatea Adamclisi, strada Decebal nr. 4, județul Constanța s-a mutat în localitatea Adamclisi, Șoseaua Abrudului nr. 5, județul Constanța.
 
Au fost șterse toate codurile CAEN neautorizate din actul constitutiv.
 
În decizia din Monitorul Oficial partea a IV-a, nr. 3520 din data de 7 august 2023, se arată că obiectul de activitate al firmei este „cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase”.
 
Activitățile secundare ale Trophaeum Traiani Tur SRL sunt: „activități auxiliare pentru producția vegetală”, „activități după recoltare”, „pregătirea semințelor”, „fabricarea uleiurilor și grăsimilor”, „fabricarea preparatelor pentru hrana animalelor de fermă”, „fabricarea preparatelor pentru hrana animalelor de companie”, „comerț cu ridicata al cerealelor, semințelor, furajelor și tutunului neprelucrat”, „transporturi rutiere de mărfuri”, „depozitări”, „facilități de cazare pentru vacanțe și perioadă de scurtă durată”, „restaurante”, „activități de consultanță pentru afaceri și management”.
 
Celelalte articole din Statutul societății rămân neschimbate.
 
Despre Trophaeum Traiani Tur SRL
 
Conform termene.ro, firma are sediul social pe strada Decebal nr. 4A, localitatea Adamclisi, județul Constanța și a fost înființată în anul 2008, pe 20 octombrie.
 
Firma mai are un punct de lucru în municipiul Constanța, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 185.
 
Potrivit termene.ro, aportul părților sociale al asociatului unic, Remus – Ionuț Lupu este de 6.175.560 de lei. Remus – Ionuț Lupu este administrator în Trophaeum Traiani Tur SRL.
 
El mai apare în Agro – Zoo Lupu SRL (asociat) și Ro Land Agriculture Cooperativă Agricolă (administrator).
 
Trophaeum Traiani Tur SRL a înregistrat în anul 2022 o cifră de afaceri egală cu 6.623.474 de lei, un profit egal cu 2.681.811 lei și o medie de 13 salariați.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Afaceri Constanța O firmă de încălțăminte din Năvodari își schimbă sediul social
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii