Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:43 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Trei asociați noi, cooptați în Delta International IND SRL, iar capitalul social a fost majorat cu 410 lei

ro

10 May, 2024 11:03 353 Marime text
  • Delta International SRL, asociat unic în cadrul societăţii Delta International IND SRL, a cesionat o parte din părţile sociale  către Nicolae Lica, Horaţiu Ionescu și Ioana Lica.
  • De asemenea, capitalul social a fost majorat cu 410 lei, fiind împărţiţi în 41 părţi sociale a câte 10 lei fiecare.
 
Asociatul unic, Delta International SRL, reprezentată legal de administrator Nicolae Lica, a decis, pe data de 21 martie 2024, modificarea actelor constitutive ale societăţii Delta International IND SRL.
 
Capitalul social a fost majorat cu 410 lei, fiind împărţiţi în 41 părţi sociale a câte 10 lei fiecare. Ca urmare a majorăii, capitalul social va fi de 2.000 lei împărţit în 200 părţi sociale a câte 10 lei fiecare, deţinuţi în proporţie de 100% de asociatul unic – Delta International SRL.
 
De asemenea, s-a decis cesiunea din părţile sociale deţinute de societate în calitate de asociat unic în cadrul societăţii Delta International IND SRL, după cum urmează:
- cesionează 18 părţi sociale, în valoare de 10 lei fiecare, către Nicolae Lica,  reprezentând 9% participare la capitalul social, profit, pierderi şi drept, de vot în luarea deciziilor;
- cesionează 40 părţi sociale, în valoare de 10 lei fiecare, către Horaţiu Ionescu, reprezentând 20% participare la capitalul social, profit, pierderi şi drept de vot în luarea deciziilor;
- cesionează 102 părţi sociale, în valoare de 10 lei fiecare, către Ioana Lica, reprezentând 51% participare la capitalul social, profit, pierderi şi drept de vot în luarea deciziilor.
 
În calitate de asociaţi au fost cooptați Nicolae Lica, Horaţiu Ionescu și Ioana Lica. Urmare cooptării şi cesiunii de părţi sociale, capitalul social de 2.000 lei, împărţit în 200 părţi sociale a câte 10 lei fiecare va fi deţinut astfel:
 
- Delta International SRL deţine 40 părţi sociale a câte 10 lei fiecare, suma lor 400 lei, reprezentând 20% participare la capitalul social, profit, pierderi şi drept de vot în luarea deciziilor;
- Lica Nicolae deţine 18 părţi sociale în valoare de 10 lei fiecare, suma lor 180 lei, reprezentând 9% participare la capitalul social, profit, pierderi şi drept de vot în luarea deciziilor;
- Ionescu Horaţiu deţine 40 părţi sociale, în valoare de 10 lei fiecare, suma lor 400 lei, reprezentând 20% participare la capitalul social, profit, pierderi şi drept de vot în luarea deciziilor;
- Lica Ioana deţine 102 părţi sociale în valoare de 10 lei fiecare, suma lor 1.020 lei, reprezentând 51% participare la capitalul social, profit, pierderi şi drept de vot în luarea deciziilor.
 
Restul clauzelor rămân neschimbate pentru a-şi produce efectele. Decizia a fost redactată şi semnată pe data de 21.03.2024 și publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 2205 din data de 08 mai 2024.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
Firme Constanța: O nouă societate, deschisă în Valu lui Traian. Iată cine o administrează
 
Un nou restaurant, deschis în Constanța. Iată unde are sediul
 
Societatea Artemis Top Cafe SRL Constanța și-a schimbat sediul social
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii