Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:41 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Societatea Li Xiang One din Mangalia are un nou asociat

ro

12 Jun, 2023 15:26 1340 Marime text
 

 
  • Activitatea principală a Li Xiang One SRL este „comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare“.
 
Bixia Chen, în calitate de asociat unic al firmei Li Xiang One SRL, cu sediul în Mangalia, a decis cooptarea în societate a Paulei Chen Mengna.
 
Informațiile au fost publicate în Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 2498, din data de 8 iunie 2023.
 
Sursa citată precizează că Bixia Chen a cesionat asociatei cooptate 10 părţi sociale deţinute (100 lei), la valoarea nominală. Temeiul legal al cesiunii este art. 202 alin. 2 Legea nr. 31/1990.
 
Capitalul social total de 200 lei (20 părţi sociale x 10 lei) va fi repartizat în mod egal celor două asociate, respectiv câte 10 părţi sociale (100 lei) fiecare.
 
Participarea la profit şi pierderi va fi de 50% pentru fiecare din cele două asociate.
 
De asemenea, se schimbă sediul în Mangalia.
 
Despre Li Xiang One SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată luni, 12 iunie, Li Xiang One SRL a fost înființată în anul 2021, are adresa în Mangalia, în județul Constanța, iar activitatea principală este „comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare“.
 
Conform sursei citate, Bixia Chen (cu cetățenie chineză) mai apare în două firme: White Sand Prodimpex SRL București (întrerupere temporară de activitate, potrivit Recom) - ca asociat unic și administrator și SC Jia Xing Shop SRL Constanța - ca asociat (cu 40%) și administrator.
 
În 2021, Li Xiang One SRL a avut o cifră de afaceri de 43.364 lei, un profit de 10.462 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 0.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:

Firme Constanța
Mamoet Tehnic Project SRL, înregistrată la Mangalia. Ce domeniu de activitate are
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii