Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:07 01 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Schimbări în societatea Blackvault SA

ro

10 Aug, 2023 13:42 1364 Marime text

foto: Unsplash Asociații societății Blackvault SA s-au reunit în Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor.

Cu acest prilej, s-a decis aprobarea transferului de la Stere si Asociatii SRL către Stere Ionel Florentin a unui nr. de 400.001 de acţiuni, reprezentând 40,0001% din capitalul social al societăţii. Preţul la care a avut loc transferul dreptului de proprietate asupra acţiunii este cel menţionat în cuprinsul Contractului de Vânzare, respectiv 0,1 lei. Transferul dreptului de proprietate asupra acţiunii a avut loc potrivit dispoziţiilor legale.

Deasemenea, s-a decis actualizarea actului constitutiv al Societăţii, astfel încât să reflecte noua structură a capitalului social al Societăţii, respectiv:

Stere Ionel-Florentin deţine un număr de 900.000 acţiuni, cu o valoare nominală de 0.10 lei/acţiune şi în valoare totală de 90.000 lei, reprezentând 90% din capitalul social subscris şi vărsat, participare la profit 90% şi participare la pierderi 90% și societatea STERE SI ASOCIATII - S.R.L. deţine un număr de 100.000 acţiuni, cu o valoare nominală de 0.10 lei/acţiune şi în valoare totală de 10.000 lei, reprezentând 10% din capitalul social subscris şi vărsat, participare la profit 10% şi participare la pierderi 10%.

Asociații au decis și modificarea obiectului secundar de activitate al Societăţii prin eliminarea din actul constitutiv a următoarelor activităţi: CAEN 7010 - Activităţi ale direcţiilor (centralelor), birourilor administrative centralizate.

Documentul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 3480 din data de 04 august 2023.


Despre Blackvault SA

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 10 august 2023, societatea a fost înființată la data de 22 august 2022. Firma are sediul pe Strada George Enescu, Nr. 50, Constanța, Județ Constanța.

Blackvault SA are ca obiect de activitate închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.

Situația financiară se prezintă în felul următor: o cifră de afaceri de 421.303 lei, un profit de 301.177 lei la un număr de un angajat.

Acționar este Stere și Asociații SRL, iar fondator și administrator este Stere Ionel Florentin (numele lui mai apare și în firmele Stere și Asociații SRL, Fondul de Investiții Stere și Asociații SRL, Stere și Asociații Acounting SRL, Stere și Asociații Bookkeping SRL, Stere și Asociații Audit Doors SRL, Social Acounthing SRL, Omnitehnica IT SRL).


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:

 Firme Constanța. Cine este noul administrator al Crearc-Construcţii și Materiale SRL
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii