Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:25 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Schimbări în Mondello SRL. Asociat nou cooptat, persoana fiind numită și ca administrator

ro

13 Mar, 2024 12:24 538 Marime text

 
  • Firma Mondello SRL a fost înființată în anul 2004, iar obiectul principal de activitate este „Comerț cu amănuntul al pâinii, produselor de patiserie și produselor zaharoase, în magazine specializate“.
 
În Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 1.206, din data de 11 martie 2024, a fost publicată decizia nr. 1 / 26 ianuarie 2024 a societății Mondello SRL, cu sediul social în municipiul Constanța.
 
Astfel, Daniela Drăistaru - Oancea, asociat unic înainte de această decizie, a hotărât cooptarea ca asociat în firmă a lui Mihai - Marian Valuch, cetăţean român, născut în oraşul Cugir, judeţul Alba, și domiciliat în municipiul Constanţa. Daniela Drăistaru - Oancea i-a cesionat, la valoarea nominală, 10 părţi sociale, în valoare de 100 lei, lui Mihai - Marian Valuch, cesiunea făcându-se în baza art. 202 alin. (2) din Legea nr. 31/1990, republicată şi modificată.
 
În urma acestei decizii. capitalul total de 200 lei (20 de părţi sociale x 10 lei) este deţinut astfel: Mihai - Marian Valuch deţine 10 părţi sociale în valoare de 100 lei - 50%; Daniela Drăistaru - Oancea deţine 10 părţi sociale în valoare de 100 lei - 50%, participarea la profit şi pierderi fiind 50% - 50%.
 
Totodată, a fost numit administrator al Mondello SRL și Mihai - Marian Valuch. Mandatul Danielei Drăistaru - Oancea a fost modificat, astfel că societatea va fi administrată de ambii administratori pentru o perioadă de 30 de ani, cu puteri depline, în mod separat.
 
De asemenea, a fost schimbat sediul social, la o adresă din municipiul Constanța, și au fost actualizate datele Danielei Drăistaru - Oancea, domiciliată în municipiul Constanța.
 
Despre SC Mondello SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată miercuri, 13 martie 2024, firma Mondello SRL a fost înființată în anul 2004, iar obiectul principal de activitate este „Comerț cu amănuntul al pâinii, produselor de patiserie și produselor zaharoase, în magazine specializate“.
 
Daniela Drăistaru - Oancea mai apare în Old Port SRL.
 
În 2022, SC Mondello SRL a raportat o cifră de afaceri de 0 lei, o pierdere de 18.860 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 0.

Platforma termene.ro informează că SC Mondello SRL nu are contracte câștigate - achiziții directe și nici contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 12 martie 2024).

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Decizie importantă. Urmaşii lui Gheorghe Oancea vor să dizolve societatea On Plonge SRL
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii