Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:30 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Schimbări în conducerea How Cartotop SRL

ro

07 Mar, 2024 20:33 606 Marime text


Societatea How Cartotop SRL a luat o decizie importantă. Decizia nr. 1/18.01.2024, adoptată de asociatul unic, Blidaru Sorin, marchează o etapă semnificativă în evoluția companiei.

Principalele puncte ale deciziei vi le prezentăm în rândurile de mai jos: 

Se cooptează în societate Gânju Maria- Lorena, domiciliată în Constanţa.

Conform art. 202 alin. (2) din Legea nr. 31/1990, se retrage din societate Blidaru Sorin, prin cesionarea (la valoarea nominală) a unui număr de 20 părţi sociale, cu valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 200 lei, la preţul de 200 lei lui  Gânju Maria- Lorena.

Eu, cedentul  Blidaru Sorin, transmit, iar eu, cesionarul  Gânju Maria- Lorena, preiau împreună cu activul şi pasivul societăţii toate drepturile şi obligaţiile prezente şi viitoare ce decurg din deţinerea părţilor sociale, atât a celor deţinute, cât şi a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societăţii către bugetul de stat şi alte persoane fizice sau juridice, de orice natură, existente şi neachitate până la data de prezentei hotărâri, atât cele evidenţiate, cât şi cele care vor apărea ca urmare a unor acţiuni de control. Menţionăm că s-a plătit contravaloarea părţilor sociale cesionate.- se arată în document. 

Potrivit documentului, în urma cesiunii, capitalul social total al societăţii este de 200 lei, fiind împărţit într-un număr de 20 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi deţinut de către Gânju Maria- Lorena, 20 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi în valoare totală de 200 lei, participare la profit 100% şi participare la pierderi 100%.

S-a decis și revocarea din funcţia de administrator a lui Blidaru Sorin şi numirea în funcţia de administrator a lui Gânju Maria- Lorena, pe o perioadă de 60 ani, cu puteri depline, începând cu data prezentei hotărâri. Prin acceptarea mandatului, administratorii îşi asumă răspunderea pentru îndeplinirea condiţiilor prevăzute de art. 6 din Legea societăţilor nr. 31/1990, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Facem precizarea că documentul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 1065 din data de 04 martie 2024.


Despre How Cartotop SRL

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 07 marie 2024, societatea a fost înființată la data de 23 decembrie 2022. Firma are sediul pe Strada Ecaterina Varga, Nr. 30A, Techirghiol, Județ Constanța.   

 How Cartotop SRL are ca obiect de activitate activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea 

Situația financiară pentru 2022 se prezintă în felul următor: o pierdere  de -614 lei la un număr de  un angajat.

Asociat și administrator este Gânju Maria- Lorena.



Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro. 



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




Citește și:

Un bărbat cu domiciliul în Turcia și-a deschis afacere la Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii