Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:50 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Schimbare majoră în structura societății Mergem Șnur SRL. Iată cine este noul administrator

ro

16 Dec, 2023 21:28 1050 Marime text


Societatea comercială Mergem Șnur SRL a luat o decizie semnificativă în evoluția sa, cu asociatul unic Omer Nazif la conducere.

Omer Nazif a oficializat cooptarea lui Ismail Berdan în societate, marcând o etapă importantă în parcursul afacerii.

Conform art. 202 alin. (2) din Legea nr. 31/1990, se retrage din societate Omer Nazif,, prin cesionarea (la valoarea nominală) a unui număr de 35 părţi sociale, cu valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 350 lei, la preţul de 350 lei, domnului Ismail Berdan.
 

Eu, cedentul, Omer Nazif, transmit, iar eu, cesionarul, Ismail Berdan, preiau împreună cu activul şi pasivul societăţii toate drepturile şi obligaţiile prezente şi viitoare ce decurg din deţinerea părţilor sociale, atât a celor deţinute, cât şi a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societăţii către bugetul de stat şi alte persoane fizice sau juridice de orice natură, existente şi neachitate până la data prezentei hotărâri, atât cele evidenţiate, cât şi cele care vor apărea ca urmare a unor acţiuni de control. Menţionăm că s-a plătit contravaloarea părţilor sociale cesionate, se arată în document.


În urma cesiunii, capitalul social total al societăţii este de 350 lei, fiind împărţit într-un număr de 35 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi deţinut de către Ismail Berdan aport la capitalul social 100%, reprezentând un număr de 35 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi în valoare totală de 350 lei, participare la profit 100% şi participare la pierderi 100%. 

Revocarea din funcţia de administrator a Omer Nazif şi numirea în funcţia de administrator a lui Ismail Berdan pe o perioadă de 60 ani, cu puteri depline, începând cu data prezentei hotărâri. Prin acceptarea mandatului, administratorul îşi asumă răspunderea pentru îndeplinirea condiţiilor prevăzute de art. 6 din Legea societăţilor nr. 31/1990, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.



Despre Mergem Șnur SRL

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 16 decembrie 2023, societatea a fost înființată la data de 6 martie 2015. Firma are sediul pe Strada Dobrogei, Nr. 41, Constanța, Județ Constanța.

Mergem Șnur SRL are ca obiect de activitate transporturi cu taxiuri.

Situația financiară se prezintă în felul următor: o cifră de afaceri de 41.790  lei, o pierdere de -28.931lei la un număr de un angajat.

Administrator este Ismail Berdan.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.




PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



 
Citește și:
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii