Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:00 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Quality Sea Homes SRL și-a majorat capitalul social

ro

02 Aug, 2023 14:04 754 Marime text
Quality Sea Homes SRL și-a majorat capitalul social. Foto cu rol ilustrativ
  • Quality Sea Homes îl are ca asociat unic și administrator pe cetățeanul turc Omer Emre Uludag.
Quality Sea Homes SRL Constanța, deținută și administrată de cetățeanul turc Omer Emre Uludag, și-a majorat capitalul social cu 9.000 de lei, suma provenind din profitul nerepartizat al anului 2022.
 
Decizia majorării de capital a fost luată de asociatul unic în data de 25 mai 2023, fiind publicată în Monitorul Oficial Nr. 3400 din 31 iulie 2023.
 
Conform sursei citate, după majorare, capitalul social al firmei este de 10.000 de lei, iar expertul contabil Gheorghe Ivașcu a fost numit pentru efectuarea raportului de expertiză privind majorarea capitalului social.
 
Despre Quality Sea Homes SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 2 august 2023, Quality Sea Homes SRL a fost înființată în anul 2021, are sediul social în Constanța, pe strada Interioară 3, nr. 19 și se ocupă de intermedieri în comerțul cu produse diverse.
 
Societatea este deținută și administrată de Omer Emre Uludag, al cărui nume se regăsește și în  Crearc – Construcții și Materiale SRL și în Buildmax Construct SRL, ambele din Constanța.
 
În 2022, Qaulity Sea Homes SRL a declarat un angajat, profitul a depășit 2,23 de milioane de lei, iar cifra de afaceri a fost peste 4,92 de milioane de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Firme Constanța
Un cetățean german, printre fondatorii unei firme din localitatea Peștera

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii