Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:40 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Paul Tiryaki a preluat o societate imobiliară. Ce capital are aceasta

ro

21 Feb, 2024 17:00 812 Marime text
  • Hotărârea a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a, nr. 766 din data de 15 februarie 2024
 
În data de 16 ianuarie 2024, asociații NK Management Prim Invest SRL, Paul Tiryaki, Nicolae Malama și Aurel – Tasis Malama au luat mai multe hotărâri, cea mai importantă fiind la nivelul conducerii.
 
Concret, Nicolae Malama s-a retras din calitatea de asociat și a cesionat șase părți sociale în valoare totală de 60 de lei către Paul Tiryaki. Aurel – Tasis Malama s-a retras din calitatea de asociat și a cesionat șase părți sociale în valoare totală de 60 de lei către Paul Tiryaki.
 
În urma acestor modificări, Paul Tiryaki deține 100% din capitalul social al NK Management Prim Invest SRL.
 
Aurel – Tasis Malama a fost reconfirmat în funcția de administrator pentru o perioadă de 49 de ani, cu puteri depline de administrare și reprezentare.
 
O altă decizie luată a fost renunțarea la tot obiectul secundar de activitate al societății, cu excepția codului CAEN 4110 „Dezvoltare (promovare) imobiliară”.
 
Hotărârea a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a, nr. 766 din data de 15 februarie 2024.
 
Despre NK Management Prim Invest
 
Conform termene.ro, platformă consultată miercuri, 21 februarie 2024, NK Management Prim Invest SRL are ca obiect de activitate „Dezvoltare (promovare) imobiliară”, există pe piață din anul 2019 și sediul este în Constanța, pe strada Revoluției din 22 Dec. 1989, nr. 6.
 
Paul Tiryaki este acum asociatul firmei și are un aport la capital de 240 de lei. Conform RECOM, el mai apare și în Marmara Construct SRL (reorganizare – fuziune prin absorbție), IFN Extra Plus (radiată) și G.T. Prim Investment SRL (radiată).
 
Aurel – Tasis Malama este prezent și în TNT Case Construct SRL și Cinque Modi SRL.
 
Potrivit termene.ro, NK Management Prim Invest SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 1.473.721 de lei, un profit de 296.514 lei și un angajat.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:
Firme Constanța Schimbări în cadrul Hambar Vama Veche SRL. Decizii în AGA
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii