Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:43 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța O societate din Eforie Sud își schimbă sediul

ro

31 Jul, 2023 12:06 704 Marime text


Mai multe decizii au fost luate cu privire la societatea Confident Data SRL, după cum se arată în hotărârea nr. 1 din data de 27 iunie 2023, publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a, nr. 3355 din data de 27 iulie 2023.
 
Întruniți în Adunarea Generală a Asociaților, Gabriela Rogin și Alexandru Rogin (ambii domiciliați în Eforie Sud, județul Constanța), au decis, în calitate de asociați și în unanimitate de voturi să mute sediul social al Confident Data SRL.
 
Firma funcționa pe strada Republicii nr. 47, Eforie Sud, județul Constanța și s-a mutat pe strada Ion Movilă nr.8, Eforie Sud, județul Constanța.
 
De asemenea, au fost modificate datele de identificare a asociaților Gabriela Rogin și Alexandru Rogin, ca urmare a eliberării unui nou act de identitate, conform noii cărți de identitate.
 
În hotărârea publicată în Monitor se mai arată că restul prevederilor din actul constitutiv rămân neschimbate până la data radierii societății.
 
Despre Confident Data SRL
 
Conform termene.ro, domeniul de activitate al societății este „activități de contabilitate și audit financiar, consultanță în domeniul fiscal”. Firma a fost înființată pe 14 aprilie 2006.
 
Gabriela Rogin deține 55% din capitalul social al Confident Data SRL, restul de 45 % fiind atribuit lui Alexandru Rogin, potrivit sursei citate.
 
Administrator în Confident Data SRL este Gabriela Rogin.
 
Potrivit termene.ro, ea mai figurează în firmele Pop Nicole Trade SRL și Familia Agro SRL.
 
Alexandru Rogin mai este prezent în companiile: Rogin Alexandru Întreprindere Familială, Valdemare Sud SRL, Familia Agro SRL și Anabas SRL.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Schimbări importante în cadrul unei firme din Constanța. Ce decizii a luat unicul acționar
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii