Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:53 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța O nouă societate deschisă în municipiu. Iată cu ce se ocupă și cine o conduce

ro

29 Mar, 2024 08:35 593 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
 
  • ​În Monitorul Oficial al României, la data de 26 martie 2024 s-a publicat extrasul de încheiere privind înmatricularea unei noi societăți de către doi bărbați din Constanța.
     
În Monitorul Oficial al României, la data de 26 martie 2024 s-a publicat extrasul de încheiere privind înmatricularea unei noi societăți de către doi bărbați din Constanța.
 
Conform sursei citate, este vorba de firma Margo Consulting SRL. Sediul social este în municipiul Constanța, strada Negru Vodă, nr. 5, iar capitalul social este de 200 lei, total părți sociale: 20 a 10 lei fiecare. Domeniul principal de activitate al companiei este reprezentat de grupa CAEN: 5229 - Alte activități anexe transporturilor.
 
Fondatori și administratori sunt Jarjeas Marwan și Aldroubi George.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecția datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:
Licitații Constanța: Conectivitate trimodală în Portul Constanța. Cine elaborează studiul de fezabilitate (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii