Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:30 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Navmar Co. SRL a devenit asociat unic al Navmar Shipping & Services SRL

ro

11 Jan, 2024 12:45 936 Marime text

 
  • Asociați în Navmar Co. SRL sunt Marius Bărbulescu și Ion Bărbulescu, cei doi îndeplinind și calitatea de administratori.  
 
În Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 92 din data de 9 ianuarie 2024, a fost publicată hotărârea nr. 3 din 1 decembrie 2023 a Adunării Generale Extraordinare a Asociaţilor societăţii Navmar Shipping & Services SRL.
 
Asociații de la acea dată, reprezentând 100% capitalul social al societăţii, firma Navmar Co. SRL (persoană juridică înregistrată şi funcţionând în conformitate cu legile din România, cu sediul social în municipiul Constanţa, reprezentată legal prin administrator Marius Bărbulescu, cetăţean român, domiciliat în municipiul Constanţa), deţinând 90% din capitalul social al societăţii, și Adriana Munteanu (cetăţean român, domiciliat în municipiul Constanţa), deţinând 10% din capitalul social al societăţii,
 
Având în vedere:
 
a) intenţia asociatei Adriana Munteanu, de cesionare, la valoarea nominală, a tuturor părţilor sociale deţinute în cadrul Societăţii, către asociatul Navmar Co. SRL,

precum şi

b) intenţia asociatului Navmar Co. SRL de achiziţionare, la valoarea nominală, a tuturor părţilor sociale deţinute de asociata Adriana Munteanu în cadrul Societăţii, precum şi de a continua existenţa Societăţii sub forma societăţii cu răspundere limitată cu asociat unic,
renunţând prin prezenta la orice formalităţi de convocare prevăzute în Actul constitutiv al Societăţii şl în Legea societăţilor nr. 31/1990, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, cu privire la convocare, adunare şi locul desfăşurării adunării generale,
 
au hotărât în unanimitate următoarele:
 
Hotărârea 1. Se aprobă, prin prezenta, cesionarea, în conformitate cu prevederile art. 202 alin. (1) din Legea societăţilor nr. 31/1990, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, la valoarea nominală, a unui număr de 2 părţi sociale (fiecare cu o valoare nominală a câte 10 lei), de către asociata Adriana Munteanu, în calitate de cedent, către asociatul Navmar Co. SRL, în calitate de cesionar.
 
Preţul cesiunii părţilor sociale este în cuantum de 20 lei, respectiv 10 lei pentru fiecare parte socială cesionată.
 
În urma cesionării, asociatul Navmar Co. SRL preia un număr de 2 părţi sociale, fiecare cu o valoare nominală de 10 lei şi va deţine astfel 20 părţi sociale, fiecare cu o valoare nominală de 10 lei şi o valoare totală de 200 lei, reprezentând 100% capital social al societăţii Navmar Shipping & Services SRL. Totodată, asociatul Navmar Co. SRL preia împreună cu activul şi pasivul societăţi, toate drepturile şi obligaţiile prezente şi viitoare ce decurg din deţinerea părţilor sociale, precum şi cota de participare la beneficii şi pierderi aferentă celor 2 părţi sociale cesionate.
 
Hotărârea 2. Prin prezenta, Adriana Munteanu, în calitate de asociat, declară că renunţă în mod expres şi irevocabil la oricare şi toate drepturile, beneficiile şi pierderile, prezente şi viitoare, pe care le-ar putea avea în legătură cu rezultatele financiare ale societăţii Navmar Shipping & Services SRL derivând din deţinerea părţilor sociale cesionate şi că nu va mai avea niciun fel de pretenţie asupra părţilor sociale cesionate, recunoscând şi fiind de acord că toate beneficiile şi pierderile corespunzătoare acestora se vor cuveni în integralitate asociatului Navmar Co. SRL.
 
Hotărârea 3. Prin prezenta, asociaţii declară, în unanimitate, în mod expres, că renunţă la aplicabilitatea prevederilor art. 10. alin. (1) din Actul Constitutiv al Societăţii cu privire la cesiunea părţilor sociale aprobată prin prezenta Hotărâre a Adunării Generale Extraordinare a Asociaţilor şi că sunt de acord ca cesionarea părţilor sociale să se realizeze la valoarea nominală a acestora.
 
Hotărârea 4. În urma cesionării părţilor sociale conform Hotărârilor 1 - 3 de mai sus, capitalul social total al Societăţii (200 lei împărţit în 20 părţi sociale) va aparţine 100% asociatului unic societatea Navmar Co. SRL, iar participarea la capitalul social, la beneficiile şi la pierderile Societăţii va fi corespunzătoare acestui procent. În mod corespunzător, Societatea îşi va continua activitatea sub forma unei societăţi cu răspundere limitată cu asociat unic.
 
Hotărârea 5. Urmare a adoptării prezentei hotărâri, se va proceda la semnarea Contractului de cesiune de părţi sociale între asociata Adriana Munteanu, în calitate de Cedent şi societatea Navmar Co. SRL, în calitate de Cesionară, precum şi la actualizarea corespunzătoare a Actului constitutiv al Societăţii, fără ca pe această cale să se creeze o nouă societate. Drept urmare, actul constitutiv iniţial al Societăţii şi actele constitutive subsecvente actualizate şi înregistrate la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa până la data prezentei, urmează a fi înlocuite cu Actul Constitutiv în forma actualizată ca urmare a Hotărârilor 1 - 4 de mai sus.
 
Hotărârea 6. Se aprobă mandatarea lui Marius Bărbulescu, și a lui Ghiulnaz Petrea, cetăţean român, domiciliată în satul Poiana, oraşul Ovidiu, judeţul Constanţa, să acţioneze cu deplină putere şi autoritate pentru a întreprinde următoarele demersuri, pentru şi în numele Societăţii: să semneze, să solicite, să depună şi să primească orice şi/sau toate documentele necesare, precum şi să reprezinte Societatea în faţa oricăror persoane fizice sau juridice, precum şi autorităţi sau instituţii publice, inclusiv în faţa Oficiului Registrului Comerţului competent, pentru aducerea la îndeplinire a celor menţionate în prezenta Hotărâre a Adunării Generale Extraordinare a Asociaţilor, precum şi să împuternicească alte persoane pentru a exercita oricare sau toate dintre prerogativele anterior arătate.
 
Despre Navmar Shipping & Services SRL 
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată joi, 11 ianuarie 2024, firma Navmar Shipping & Services SRL a fost înființată în anul 2013, sediul social este în municipiul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „Activități ale agențiilor de plasare a forței de muncă“.
 
În ce privește situația financiară pe anul 2022, Navmar Shipping & Services SRL a avut o cifră de afaceri de 2.516.303 lei, o pierdere de 566.404 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 11.  
 
Asociat unic al Navmar Shipping & Services SRL este Navmar Co. SRL. Calitatea de administrator o au Ghiulnaz Petrea și Marius Bărbulescu. Ghiulnaz Petrea mai apare, ca administrator, într-o firmă în funcțiune, Neomed Clinic SRL.  
 
Platforma termene.ro informează că firma Navmar Shipping & Services SRL nu are contracte câștigate - achiziții directe și nici contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 10 ianuarie 2024).
 
Despre Navmar Co. SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată joi, 11 ianuarie 2024, firma Navmar Co. SRL a fost înființată în anul 2018, sediul social este în municipiul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „Administrarea imobilelor pe baza de comision sau contract“.
 
Asociați în Navmar Co. SRL sunt Marius Bărbulescu (cu 99%) și Ion Bărbulescu (cu 1%), cei doi îndeplinind și calitatea de administratori. Marius Bărbulescu mai apare (ca administrator) în două firme în funcțiune, Navmar Shipping & Services SRL și Navmar Opes SRL.
 
În ce privește situația financiară pe anul 2022, Navmar Co. SRL a avut o cifră de afaceri de 565.377 lei, o pierdere de 42.602 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 2.    
 
Platforma termene.ro informează că firma Navmar Co. SRL nu are contracte câștigate - achiziții directe și nici contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 10 ianuarie 2024).
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:
 
Firme Constanța
Asociați noi în Eastship Projects & Logistics SRL. Care e acum structura societăţii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii