Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:47 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Modificări în capitalul social al societății Sevim Import-Export SRL

ro

08 Feb, 2024 14:33 581 Marime text
  • În Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 598 din data de 06.02.2024 au fost publicate mai multe decizii ale asociatului societății Sevim Import-Export SRL.
  • Asociat unic al firmei a devenit Sevim Iup, care a preluat părțile sociale deținute de asociatul Ziumbul Iup, care a decedat.
 
Sevim Iup, care deține 8 părţi sociale, reprezentând 40% din capitalul social al Sevim Import-Export SRL, a aprobat câteva decizii referitoare la activitatea societății.
 
Având în vedere prevederile art. 1885 alin. 1 din Codul Civil, se stabileşte durata societăţii ca fiind nedeterminată. De asemenea, au fost revocați din funcţia de administrator Suchuri Iup şi Ziumbul Iup. În funcția de administrator a fost numit Sevim Iup, pe o perioadă de 50 de ani, cu puteri depline de reprezentare şi administrare. Prin acceptarea mandatului, administratorul îşi asumă răspunderea pentru îndeplinirea condiţiilor prevăzute de art. 6 din Legea societăţilor nr. 31/1990, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.
 
În urma decesului, a ieșit din societate Ziumbul Iup. În baza Certificatului de moştenitor, întreaga masă succesorală (12 părţi sociale, cu valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 120 lei) va revine lui Sevim Iup, asociat existent, în calitate de fiică.
 
Ca urmare, capitalul social total al societăţii este de 200 de lei, din care: 200 lei, fiind împărţit într-un număr de 20 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi deţinut de către asociaţi astfel: Sevim Iup deţine un număr de 20 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 200 lei, reprezentând 100% capitalul social subscris şi vărsat, participare la profit 100% şi participare la pierderi 100%.
 
Nu în ultimul rând, a fost desfiinţat punctul de lucru situat în municipiul Constanţa, Complex Com. TOMIS III, stand 10.
Toate deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 598 din data de 06.02.2024.
 
 

Despre societatea Sevim Import-Export SRL

 
 
Înființată în anul 1992,  Sevim Import-Export SRL se ocupă de comerțul cu amănuntul al îmbrăcămintei, în revista de specialitate.
 
Sediul social al societății este pe strada Dobrogei nr. 38 din Constanța.
 
În anul fiscal 2022, societatea cu 2 angajați a declarat o cifră de afaceri de 7.520 lei și o pierdere netă de 35.525 lei.
 
 
 
PRECIZĂRI
 
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secțiunea Documente puteți consulta decalațiile de avere și interese ale lui Gabriel Racicu, aferente anilor 2022 și 2021. De asemenea, în secțiunea Documente puteți vedea și CV-ul lui Gabriel Raicu.
 
 
Citește și:

 
Schimbări importante în cadrul societății Buildmax Construct SRL. Cine este noul asociat al firmei

Firma British International Sch. of Constanţa SRL a fost radiată
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii