Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:49 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Maximmo Development SRL-schimbări semnificative în structura asociaților și capitalului social al societății

ro

12 Feb, 2024 19:28 682 Marime text

În data de 3 ianuarie 2024, adunarea generală a asociaților societății  Maximmo Development SRL, Di Hanganu Ciprian, Matei Mihai și societatea  Yardenny Business Center SRL, au luat decizii importante în ceea ce privește componența asociatilor și capitalului social al societății.

Iată principalele puncte decise:

Matei Mihai cedează 7 părţi sociale a câte 10 lei fiecare, valoare totală de 70 lei, reprezentând 35% din capitalul social şi aceeaşi cota din beneficii şi pierderi, către Negoescu Gabriel.

În urma cesiunii de părţi sociale, structura capitalului social al societăţii va fi după cum urmează.

Capitalul social este de 200 lei şi este format din 20 de părţi sociale, în valoare nominală de 10 lei fiecare parte socială, capitalul fiind în întregime subscris:

- Negoescu Gabriel - aport la capitalul social 35%, reprezentând un număr de 7 (şapte) părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/partea socială şi în valoare totală de 70 lei, participare la profit 35% şi participare la pierderi 35%;

-Hanganu Ciprian - aport la capitalul social 35%, reprezentând un număr de 7 (şapte) părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/partea socială şi în valoare totală de 70 lei, participare la profit 35% şi participare la pierderi 35%;

-Societatea Yardenny Business Center SRL - aport la capitalul social 30%, reprezentând un număr de 6 (şase) părţi sociale, cu o valoare nominală 10 lei/partea socială şi în valoare totală de 60 lei, participare la profit 30% şi participare la pierderi 30%.

Facem precizarea că documentul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 675 din data de 09 februarie 2024.



Despre Maximmo Development SRL

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 12 februarie, societatea a fost înființată la data de 16 august 2021. Firma are sediul pe Bulevardul Mamaia, Nr. 251-253, Constanța, Județ Constanța.

Maximmo Development SRL are ca obiect de activitate activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.

Situația financiară se prezintă în felul următor: o pierdere de -116.116 lei la un număr de un angajat.

Asociați sunt Hanganu Ciprian, Negoescu Gabriel și Yardenny Business Center SRL

Administrator este Hanganu Ciprian. Numele Hanganu Ciprian apare și în Fast Engineering Solutions SRL.

 

Despre Yardenny Business Center SRL

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 12 februarie, societatea a fost înființată la data de 10 octombrie 2019. Firma are sediul pe Bulevardul Mamaia, Nr. 251-253, Constanța, Județ Constanța.

Yardenny Business Center SRL are ca obiect de activitate închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.

Situația financiară se prezintă în felul următor: o cifră de afaceri de 749.437 lei, o pierdere de -193.380  lei la un număr de 12 angajați.

Asociat și administrator este Șerban Dennis Georgian. Numelle Șerban Dennis Georgian apare și în Criden Holding SRL, Georgia Residence SRL, Jeep SRL .




Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.





PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Firme ConstanțaIată cine a fost desemnat pentru a conduce Diaa Metronom SRL. Deciziile AGA




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii