Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:06 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Mandatul unul administrator al Container Network Agency SRL a fost prelungit

ro

24 Jul, 2023 14:06 1072 Marime text
Societatea Container Network Agency SRL Constanța a publicat în Monitorul Oficial al României, la data de 21 iulie 2023, hotărârea nr. 2 din data de 30 mai 2023 a Adunării Generale a Asociaților.
 
Astfel la Adunarea Generală a Asociaţilor Container Network Agency SRL, persoană juridică română cu sediul în Constanţa, Bd. Mamaia nr. 175, au participat toţi asociaţii, respectiv: Cherry Flowers Industries Ltd, o societate cipriotă cu răspundere limitată, cu sediul în Strovolou, 77, Strovolos Center, Nicosia, Cyprus, înregistrată în conformitate cu legile din Cipru, reprezentată prin Anatoliy Nagornyy, Amity Beteiligungsholding GmbH, o societate austriacă, cu răspundere limitată, cu sediul în Schotterweg 13, Weigelsdorf, Austria, reprezentată prin Martin Stöglehner - în calitate de reprezentant legal al societăţii; Adrian Popescu, cetăţean român; Paul-Mihai Stancu, cetăţean român şi Laurenţiu Mîndru, cetăţean român.
 
La ședință s-au luat următoarele decizii:
„Începând cu data de 21.06.2023, se prelungeşte mandatul administratorilor societăţii, Mîndru Laurenţiu, până la data de 31.01.2024.
2. Actul constitutiv al societăţii va fi actualizat în consecinţă.
3. Aprobarea/semnarea prezentei se poate face şi prin corespondenţă (e-mail, fax), în conformitate cu dispoziţiile actului constitutiv al societăţii”.

Citește și:

Firme Constanța O cafenea își reia activitatea. Unde are sediul?
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii