Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:19 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Makeup Wonderland SRL își schimbă sediul social

ro

27 May, 2024 15:19 431 Marime text
foto: Unsplash
În data de 31 decembrie 2023, asociatul unic al societății Makeup Wonderland SRL, Arion Irina-Elena, a luat decizii importante.

Schimbarea sediului social

Sediul social al societății se va muta la adresa: municipiul Constanța, Str. Dragoslavelor nr. 7, începând cu data de 1 ianuarie 2024. Schimbarea se face în baza Contractului de comodat din 31 decembrie 2023.

Actualizarea datelor de identificare ale administratorului
 
Se va realiza actualizarea la Oficiul Registrul Comerţului a datelor de identificare ale administratorului societăţii Makeup Wonderland SRL, Arion Irina - Elena (fostă Frățila).

Împuternicire pentru formalități legale

Potrivit documentului, împuternicită va fi Aura Sînziana Sandu, să efectueze formalităţile legale de publicitate ale prezentei hotărâri şi să depună la Oficiul Registrul Comerţului, actul constitutiv actualizat conform prezentei hotărâri.

Documentul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 2520 din data de 23 mai 2024.

 
 
Despre Makeup Wonderland SRL


Firma Makeup Wonderland SRL din Constanța, a fost înființată la data de 20.12.2018 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 9602 - Coafură și alte activități de înfrumusețare.
 
În ceea ce privește situația financiară pentru 2022, a fost raportată o pierdere de -100 lei, potrivit platformei termene.ro. 
 
Firma o are ca asociat și administrator pe Arion Irina Elena.
 
Numele Arion Irina Elena figurează și în consulting & Construction Investments SA (asociat),  Alexa Business & Investments SRL (asociat și administrator) și  Phoenix Trade Center SRL (asociat). 



PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:

Firme ConstanțaSchimbare de sediul social la Coco Best Instal SRL


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii