Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:40 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Le Kit Inovation SRL Năvodari s-a mutat în Constanța

ro

21 Sep, 2023 12:17 756 Marime text
Foto cu rol ilustrativ din Arhiva ZIUA de Constanța
  • Le Kit Inovation SRL este deținută și administrată de Zoia Hordilă.
Le Kit Inovation SRL din Năvodari și-a schimbat sediul social în Constanța, pe Șoseaua Mangaliei.
 
Decizia a fost luată de asociatul unic, Zoia Holdilă, pe 21 august 2023, fiind publicată în Monitorul Oficial al României Nr. 4144 din 19 septembrie 2023.
 
Potrivit datelor oficiale, noul sediu social al Le Kit Inovation SRL este acum în Constanța, pe Șoseaua Mangaliei, nr. 7, iar firma a deschis și un punct de lucru pe strada Theodor Burada, nr. 25.
 
Tot obiectul secundar de activitate al societății a fost radiat și au fost completate alte obiecte secundare, inclusiv alte activități de tipărire, legătorie, comerț cu motociclete, calculatoare, mobilă și echipamente de birou, activități de editare, administrarea paginilor web, dar și altele.
 
Despre Le Kit Inovation SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 21 septembrie 2023, Le Kit Inovation SRL a fost înființată în 2022, avea sediul social inițial în Năvodari, pe strada D2, nr. 18 și are ca obiect principal de activitate activități ale agențiilor de publicitate.
 
Asociat unic și administrator este Zoia Hordilă, iar firma a declarat în 2022 un angajat, profit peste 48.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 50.000 de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Firme din Constanța. Afaceristul Ionuț Barbu a intrat într-un nou business. Cu cine s-a asociat și ce activități va derula?
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii