Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:30 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Green Food Curier Driver SRL are încă un obiect secundar de activitate

ro

30 Jun, 2023 16:14 1168 Marime text

 
  • Societatea Green Food Curier Driver are adresa în municipiul Constanța, iar activitatea principală este „Alte activități poștale și de curier “.
 
În Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 2840, din data de 28 iunie 2023, a fost publicată decizia din data de 26 mai 2023 a asociatului unic al Green Food Curier Driver SRL, Alexandru Alecu, persoană născută și domiciliată în municipiul Constanța.
 
Acesta a decis completarea capitolului II art. 2.1 din Actul constitutiv, privind obiectele secundare de activitate ale societăţii, cu următorul cod CAEN: 5610 - Restaurante. Celelalte prevederi ale actului constitutiv au rămas neschimbate. Totodată, actul constitutiv al societăţii a fost actualizat, astfel încât să reflecte modificările aduse de prezenta decizie.
 
Despre Green Food Curier Driver SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată vineri, 30 iunie a.c., Green Food Curier Driver SRL a fost înființată în anul 2023, are adresa în municipiul Constanța, iar activitatea principală este „Alte activități poștale și de curier “.
 
Conform sursei citate, în Green Food Curier Driver SRL asociatul unic Alexandru Alecu este și administrator.
 
Platforma termene.ro informează și că Green Food Curier Driver SRL nu are contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Schimbări în Exclusive FIT Constanța SRL, firmă înființată în acest an
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii