Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:12 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Crama Siminoc SRL, înființată la Murfatlar de consilierul local PMP Ion Vlădoi (DOCUMENTE)

ro

04 Sep, 2023 13:08 1200 Marime text
Ion Vlădoi, consilier local PMP în Murfatlar. Sursa foto: Facebook.com - Ion Vlădoi
  • Crama Siminoc SRL este fondată și administrată de Ion Vlădoi, consilier local PMP în Murfatlar.
  • Familia Vlădoi deține și SC Domeniul Vlădoi SRL.
  • În Secțiunea Document pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale consiliului local Ion Vlădoi, completate pe 3 iulie 2023.
Ion Vlădoi, consilier local în Murfatlar din partea Partidului Mișcarea Populară, a înființat recent Crama Siminoc SRL!
 
În Monitorul Oficial al României Nr. 3871 din 31 august 2023 a fost publicat Extrasul Încheierii nr. 19517 din 3 august 2023 prin care a fost autorizată înființarea societății Crama Siminoc, cu obiect de activitate fabricarea vinurilor din struguri.
 
Conform sursei citate, fondator și administrator este Ion Vlădoi, capitalul social este de 200 de lei, iar sediul social este în Murfatlar, pe strada Frasinului, nr. 3.
 
Domeniul principal de activitate este fabricarea băuturilor, iar activitatea principală este fabricarea vinurilor din struguri.
 
Durata de funcționare a firmei Crama Simonoc SRL este nedeterminată.
 
Avere și interese
 
Ion Vlădoi este consilier local PMP în Consiliul Local Murfatlar, membru în Comisia pentru urbanism și amenajarea teritoriului, protecția mediului, turism.
 
La alegerile din 2020, acesta a candidat pentru funcția de primar în Murfatlar.
 
Familia Vlădoi deține Domeniul Vlădoi SRL, unde Ion Vlădoi este manager, potrivit declarației de avere din 2023.
 
În același document, completat pe 3 iulie 2023, consilierul local Ion Vlădoi a menționat 12 terenuri, în Murfatlar și Siminoc, deținute împreună cu soția sa, Eugenia Vlădoi, ultimele patru fiind dobândite în 2022 (din cele patru, trei sunt terenuri agricole, în Murfatlar, dobândite prin dare în plată, iar ultimul este o suprafață încadrată la alte categorii de terenuri extravilane dacă se află în circuitul civil, la modalitatea de dobândire fiind mențiunea „altele“).
 
Terenurile anterioare erau dobândite începând cu anul 2006 (trei terenuri agricole în Murfatlar, unul primit prin donație și două cumpărate), în 2007 (un teren în Murfatlar încadrat la alte categorii de terenuri extravilane dacă se află în circuitul civil, cumpărat), în 2008 (teren intravilan în Murfatlar, cumpărat), în 2010 (intravilan în Murfatlar, cumpărat), în 2020 (alte categorii de terenuri extravilane dacă se află în circuitul civil, dobândit prin „altele“) și 2021 (alte categorii de terenuri extravilane dacă se află în circuitul civil, devălmășie).
 
În continuare, familia Vlădoi deține o casă de locuit în Murfatlar, de 352 mp.
 
În calitate de consilier local, Ion Vlădoi a realizat un venit anual de 8.760 de lei, iar ca manager al SC Domeniul Vlădoi SRL, venitul s-a ridicat la 23.000 de lei, alți 1.000 de lei fiind realizați care arendator. Soția sa, Eugenia Vlădoi, a realizat un venit anual de 22.770 de lei, manager al SC Domeniul Vlădoi SRL.
 
În declarația de interese completată pe 3 iulie 2023, Ion Vlădoi a precizat că este acționar al SC Market La Popas SRL Murfatlar.
 
Despre Market La Popas SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 4 septembrie 2023, Market La Popas SRL a fost înființată în 2017, are sediul social în Murfatlar, pe strada Frasinului nr. 3 (nr., la aceeași adresă cu proaspăt înființata Crama Siminoc SRL) și se ocupă de comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun.
 
Asociat unic și administrator figurează Ion Vlădoi, care acum a fondat, așa cum am arătat anterior, Crama Siminoc SRL.
 
În 2022, firma a declarat un angajat, profit peste 160.000 de lei și cifra de afaceri peste 290.000 de lei.
 
Despre Domeniul Vlădoi SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 4 septembrie 2023, Domeniul Vlădoi SRL a fost înființată în 2005, are sediul social în Murfatlar, pe Calea Dobrogei, nr. 6 și se ocupă de fabricarea vinurilor din struguri.
 
Firma are două puncte de lucru în Siminoc.
 
Asociat unic și administrator este Anca Maria Paraschivoiu-Vlădoi.
 
În 2022, Domneiul Vlădoi SRL a declarat trei angajați, profit peste 1,13 milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 2,82 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document pot fi consultate declarațiile de avere și de interese completate de consilierul local Ion Vlădoi la data de 3 iulie 2023.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Hvac Energy SRL a fost fondată la Constanța. Cine este asociatul?
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii