Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:40 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Comfort Construct SRL își majorează din nou capitalul social. Decizia, afișată în Monitorul Oficial

ro

03 Feb, 2024 16:32 789 Marime text
  • Decizia s-a afișat în Monitorul Oficial al României pe 30 ianuarie 2024
 
În Monitorul Oficial al României, s-a publicat decizia nr. 16/27.12.2023 a asociatului unic al S.C. Comfort Construct - S.R.L. Decizia s-a afișat în Monitorul Oficial al României pe 30 ianuarie 2024.
 
 
Progress Consulting - S.A., cu sediul în Constanţa, str. Baba Novac nr. 194, legal reprezentată de Rapotan Adrian, în calitate de asociat unic al Comfort Construct - S.R.L., cu sediul în Constanţa, bd. Alexandru Lăpuşneanu nr. 173 A, a decis următoarele:
 
Art. 1. Schimbarea sediului social al societăţii din municipiul Constanţa, bd. Alexandru Lăpuşneanu nr. 173A, et. 1, ap. 1, judeţul Constanţa la adresa din municipiul Constanţa, bd. Alexandru Lăpuşneanu nr. 173A, parter, spaţiul comercial nr. 2, judeţul Constanţa.
 
Art. 2. Majorarea capitalului social al Societăţii COMFORT CONSTRUCT - S.R.L., prin aport în numerar, de la valoarea de 4.100.000 lei la valoarea de 4.200.000 lei, cu suma de 100.000 lei, prin emisiunea a 1.000 părţi sociale noi, cu valoare nominală de 100 lei/parte socială. Plata sumei de 100.000 lei s-a realizat în baza ordinului de plată nr. 1878/22.12.2023 emis de OTP Bank Romania - S.A., plătitor PROGRESS CONSULTING - S.A.
 
Art. 3. Ca urmare a majorării capitalului social, capitalul social al Societăţii COMFORT CONSTRUCT - S.R.L. este în cuantum de 4.200.000 lei, divizat în 42.000 părţi sociale, în valoare nominală de 100 lei/parte socială.
 
Art. 4. Capitalul social este deţinut de asociatul unic PROGRESS CONSULTING - S.A., care deţine un număr de 42.000 părţi sociale, cu o valoare nominală de 100 lei/parte socială şi în valoare totală de 4.200.000 lei, reprezentând 100% capitalul social al societăţii, având o participare la profit de 100% şi participare la pierderi de 100%.
 
Art. 5. Actualizarea actului constitutiv al Societăţii, în conformitate cu prezenta decizie.
 
Art. 6. Se mandatează Pascanu Ciprian, în calitate de administrator al Societăţii Comfort Construct - S.R.L. pentru semnarea actului constitutiv actualizat conform prezentei decizii şi pentru îndeplinirea tuturor formalităţilor prevăzute de lege pentru înregistrarea prezentei decizii şi a actului constitutiv actualizat la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa (personal sau prin împuternicit).
 
Despre Societatea Progress Consulting SA (fostă Prospes Consulting SA) 
 
 

Societatea a desfășurat comerț cu combustibili, minerale și produse chimice pentru industrie, în anul 2006 se schimbă numele societății din Prospes Consulting SA în numele actual  Progress Consulting - S.A, iar în luna august a aceluiași an contractează un credit la Exim Bank pentru import mijloace de transport și utilaje de construcții. De asemenea, calitatea de acționari era deținută de un număr mai mare de persoane fizice, de exemplu, Chirilă Constantin (se retrage la finele anului 2003, mai rămâne cenzor o perioadă), Ionescu AurelSerescu Mihail (decedat în anul 2007), Filimon Mariana, Banarescu Petrișor, Mitrea VioricaȚigmeanu Viorel, acționari care s-au retras în intervalul 2003-2009, moment din care acțiunile sunt deținute integral de familia Crăciun Nicolae și Cristina.

 
Tranzacția Coremar via Easy Credit 4 All IFN SA  și preluarea integrală a societății Comfort Construct SRL
 
 
Afacerile societății Progress Consulting SA în anul 2022 sunt tranzacția (cumpărare) de către societate a unui număr de 2800 acțiuni nominative ordinare ale societății Coremar Marine Contractors SRL, cu sediul în Incinta Port Constanța, Dana Tehnică, Clădirea Căi Navigabile, acțiuni deținute de societatea Easy Credit 4 All IFN SA, înregistrate în registrul Acționarilor și Acțiunilor societății de la nr. 720 001-722 80 și preluarea integrală a părților sociale ale societății Comfort Construct SRL, proprietară a imobilului construit la adresa Bdul. Alexandru Lăpușneanu 173A.
 

Societatea Coremar Marine Contractors SRL are ca asociat unic Compania de Remorcare Maritimă COREMAR SA, care desfășoară activități de servicii anexe transport pe apa, și administrator Iancu-Adrian Stavrositu.
 

C.R.M. COREMAR SA are ca acționar majoritar pe Stavrositu Iancu-Adrian (55,2169%) și diferența de acțiuni este deținută de Acționari tip listă persoane fizice.
 
Conducerea executivă a societății C.R.M. COREMAR SA este reprezentată prin director general Stavrositu Iancu-Adrian și  directorii Brânzoi Niculai și Laurențiu Mironescu.


Consiliul de administrație al societății are ca administratori pe Cușu Iancu, Trandafir Marius-Sorin și președintele Stavrositu Iancu-Adrian, iar cenzorul este societatea Abakus Audit SRL reprezentată de Ianca Cristina.
 

Societatea Comfort Construct SRL a ajuns în portofoliul societății familiei Crăciun Nicolae și Cristina  în două etape, prin tranzacția din mai 2022 prin care s-au retras din societatea Turcu Dorinel ca persoană fizică și ca reprezentant al societății  Orient Ceramic SRL, și tranzacția finală din februarie a.c. când s-a retras si societatea Easy Credit 4 All IFN SA.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Încă o majorare de capital al firmei Comfort Construct SRL din Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii