Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:43 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Asociații Mauchi SRL și-au actualizat datele. Ce obiect de activitate are

ro

27 Jul, 2023 12:26 842 Marime text
În data de 22.06.2023 a avut loc adunarea generală a asociaţilor S.C. Mauchi SRL, cu sediul în Constanţa, strada Soveja nr. 64A, iar deciziile luate s-au afișat în Monitorul Oficial al României pe 24 iulie 2023.
 
Asociații Mauchi SRL s-au întrunit în următoarea componenţă: Elseedy Hamed, deţinând un număr de 50 părţi sociale, reprezentând 50%, şi Mauchi Suila, deţinând un număr de 50 părţi sociale, reprezentând 50% din capitalul social al Societăţii.
 
Toţi asociaţii/acţionarii au renunţat la beneficiul oricărei formalităţi prealabile prevăzute de actul constitutiv al Societăţii sau de Legea nr. 31/1990, republicată, referitoare la convocarea şi ţinerea adunării generale a asociaţilor. La adunare fiind prezenţi asociaţii reprezentând 100% capitalul social al Societăţii, se constată că adunarea este legal constituită în conformitate cu prevederile actului constitutiv al Societăţii şi ale Legii nr. 31/1990, modificată şi republicată, putând astfel adopta hotărâri în mod valabil.
 
S-a aprobat actualizarea datelor din cartea de identitate a asociaţilor firmei.
 

Despre Mauchi SRL

 
Firma este fondată înanul 2002, iar conform termene.ro, firma a raportat 0 salariați, 0 lei cifră de afaceri și o pierdere de 37.335 lei. Sediul social este pe strada Soveja nr. 64A. Așa cum aminteam mai sus, firma are ca asociați, cu cote egale, ep Elseedy Hamed și pe Suila Mauchi, Elseedy Hamed fiind și administrator al firmei. Activitatea principală a companiei este - Comert cu ridicata al materialului lemnos si al materialelor de constructii si echipamentelor sanitare.
 
Elseedy Hamed mai apare în firma Overseas Suppliers SRL.

 
PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și
 
Două puncte de lucru ale societății Mira Sistem Group SRL Constanța, desființate
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii