Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:04 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Asociat nou în New Style Architecture SRL

ro

30 Jun, 2023 00:00 1032 Marime text
Foto: Pixabay
  • În firmă a intrat Radu Bianca-Marga.
  • Preţul cesiunii părţilor sociale este stabilit de către părţi la suma de 150.000 euro
 
În Monitorul Oficial al României, s-a publicat cea mai recentă decizie luată de către conducerea firmei New Style Architecture SRL. Decizia a fost afișată la data de 27 iunie 2023.
 
Astfel, Silviu Stoica, reprezentând o cotă de contribuţie la pierderi şi beneficii de 50%, Stoica Laura-Nicoleta, având un număr de 27.500 părţi sociale cu valoare nominală de 10 lei fiecare şi valoare totală de 275.000 lei, reprezentând o cotă de contribuţie la pierderi şi beneficii de 50%, în calitate de asociaţi, deţinând 100% capitalul social al societăţii, s-au întrunit în şedinţa adunării generale a asociaţilor din data de 04.05.2023, renunţând la formalităţile de convocare conform prevederilor art. 121 din Legea societăţilor comerciale nr. 31/1990, republicată şi modificată.
 
 
În cadrul acesteia s-a decis cesionarea părţilor sociale deţinute de către cedenta Stoica Laura Nicoleta, respectiv a unui număr de 26.950 părţi sociale deţinute de către cedenta, către cesionara Radu Bianca-Marga.
 
Preţul cesiunii părţilor sociale este stabilit de către părţi la suma de 150.000 euro, echivalent lei la cursul oficial BNR pentru moneda euro din ziua plăţii, şi se va plăti prin transfer bancar în contul cedentei indicat în Contractul de cesiune părţi sociale.
 
Ca urmare a cesiunii, structura capitalului social al societăţii va fi următoarea:
-Stoica Silviu va deţine un număr de 27.500 părţi sociale cu valoare nominală de 10 lei fiecare şi valoare totală de 275.000 lei, reprezentând o cotă de contribuţie la pierderi şi beneficii de 50%;
-Stoica Laura-Nicoleta va deţine un număr de 550 părţi sociale cu valoare nominală de 10 lei fiecare şi valoare totală de 5.500 lei, reprezentând o cotă de contribuţie la pierderi şi beneficii de 1%;
-Radu Bianca-Marga va deţine un număr de 26.950 părţi sociale cu valoare nominală de 10 lei fiecare şi valoare totală de 269.500 lei, reprezentând o cotă de contribuţie la pierderi şi beneficii de 49%.
 
Cesionara va dobândi calitatea de asociat în cadrul New Style Architecture la data înscrierii cererii în registrul comerţului, opozabilitatea faţă de terţi fiind asigurată prin realizarea şi finalizarea demersurilor de înregistrare la Oficiul registrului comerţului. De la data Contractului de cesiune, cesionara va prelua toate creanţele şi datoriile viitoare în condiţiile stabilite prin contractul de cesiune părţi sociale, precum şi toate drepturile şi obligaţiile aferente calităţii de asociat, cu condiţia ca acestea să rezulte din acte aprobate în unanimitate de către adunarea generală a asociaţilor.
 
Asociaţii decid adăugarea art. 81 în Actul constitutiv al New Style Architecture, având următorul conţinut: Adunarea Generală a Asociaţilor decide în orice problemă legată de transmiterea părţilor sociale ale asociaţilor şi de activitatea societăţii Topaz Aurora (în cadrul căreia societatea deţine calitatea de asociat) numai cu unanimitate (votul tuturor asociaţilor reprezentând toate părţile sociale).
 
 
New Style Architecture SRL
 
Conform Termene.ro, firma este fondată în anul 2014 și a raportat, în anul 2022 un profit de 8,9 milioane lei, la doi salariați, cu o cifră de afaceri de 15,2 milioane lei. Sediul social este pe bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 20A, Mangalia. Anterior, firma a avut sediul în Limanu, ulterior schimbându-se în 2021 pe strada Tudor Arghezi, iar la câteva luni pe strada 1 Decembrie 1918, unde se află în prezent.
 
Laura Nicoleta Stoica mai este asociat în Port Azuro SRL și administrator în Topaz Aurora SRL. Silviu Stoica deține 50% din Port Azuro SRL și este asociat și în Topaz Aurora SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Afaceri Constanța Firmă nouă de transporturi de mărfuri, la Mihai Viteazu, județul Constanța. Cine este fondatorul

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii