Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:54 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Acționarii Dorna Estival SA, convocați în adunare generală ordinară

ro

07 Feb, 2024 17:00 682 Marime text
  • Pe ordinea de zi, se află și alegerea membrilor Consiliului de Administraţie
  • Acționarii Dorna Estival SA sunt convocați în ședință CA pe 11 martie 2024
 
Consiliul de Administraţie al S.C. Dorna Estival - S.A. convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor, în temeiul Legii nr. 31/1990, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, pentru data de 11.03.2024, ora 09.00, la sediul Societăţii Romned Port Operator - S.A. din loc. Constanţa, Incinta Port, jud. Constanţa, România, având dreptul de a participa şi vota toţi acţionarii înregistraţi în Registrul Acţionarilor Societăţii la sfârşitul zilei de 26.02.2024, considerată data de referinţă.
 
Ordinea de zi a Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor este următoarea:
 
1. Alegerea membrilor Consiliului de Administraţie în conformitate cu art. 16 din Actul Constitutiv al Societăţii, precum şi Legea nr. 31/1990, republicată şi modificată.
 
Lista cuprinzând informaţii cu privire la numele, localitatea de domiciliu şi calificarea profesională a persoanelor propuse pentru funcţia de administrator se află la dispoziţia acţionarilor, la sediul Societăţii Romned Port Operator - S.A. din mun. Constanţa, Incinta port, jud. Constanţa, putând fi consultată şi completată de aceştia, în zilele lucrătoare, între orele 09.00 - 16.00, începând cu data publicării convocării A.G.O.A. în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a, până pe data de 08.03.2024.
 
2.Stabilirea remuneraţiei membrilor Consiliului de administraţie.
 
3.Aprobarea contractelor de mandat pentru administratori.
 
4.Împuternicirea Preşedintelui Consiliului de Administraţie, cu putere de delegare, pentru a semna toate actele necesare şi pentru a realiza formalităţile de publicare şi înregistrare impuse de lege pentru hotărârile A.G.O.A.
 
La AGOA sunt îndreptăţiţi să participe şi îşi pot exercita dreptul de vot numai acţionarii Societăţii înregistraţi în Registrul Acţionarilor Societăţii la Data de Referinţă, 26 februarie 2024, conform prevederilor legale şi ale Actului constitutiv, personal sau prin reprezentant (pe bază de Procură specială, în condiţiile legii).
 
Accesul acţionarilor Societăţii îndreptăţiţi să participe la AGOA este permis prin simpla probă a identităţii acestora făcută, în cazul acţionarilor persoane fizice, cu actul de identitate valabil, în original, iar în cazul persoanelor juridice, cu actul de identitate al reprezentantului legal.
 
Acţionarii pot fi reprezentaţi în baza unei Procuri speciale. Procurile speciale vor trebui să conţină informaţiile prevăzute în formularul de procură special pus la dispoziţie de Societate pentru adunare, cu precizarea votului pentru fiecare punct de pe ordinea de zi.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Firma administrează Cimitirul Municipal Progress Consulting SA câștigă definitiv un proces împotriva Primăriei Constanța!

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii