Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:18 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firmă nouă la Medgidia. Administratorul, un bărbat cu domiciliul în Turcia

ro

28 Oct, 2023 13:49 1219 Marime text


foto: Unsplash
O nouă societate care se ocupă cu comerţ cu ridicata al produselor din ceramică, sticlărie, şi produse de întreţinere, și-a pus bazele în Medgidia, județul Constanța.

Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește Huzey Eldemir SRL.

În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul 24158/04.10.2023, a Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În documentul citat, se arată că, în baza cererii din 03.10.2023, și actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății numită Huzey Eldemir SRL.

Firma nou înființată are un capital social de 20 a 10 lei fiecare, valoare participare străină totală: 200 lei, valoare participare străină totală lei: 200 lei. Firma are sediul social în municipiul Medgidia, strada Dumitru Chicoş nr. 9, judeţul Constanţa. 

Domeniul principal de activitate este reprezentat degrupa CAEN: 464 - Comerţ cu ridicata al bunurilor de consum. Durata de funcționare a societății este nedeterminată, iar fondatorul și administratorul ei este Eldemir Yunus Emre, cu reşedinţa în judeţul Constanţa și cu domiciliul în Turcia. PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.Citește și:

Firme ConstanțaAcționarii Decebal Estival 2002 SA, convocați în AGOA. Iată despre ce vor discuta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii