Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:09 23 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma lui Mohammad Murad, cooptată într-o societate din Ilfov

ro

06 Dec, 2021 00:00 1224 Marime text
  • Asociatul unic al unei firme din Ilfov s-a retras
  • Au fost cooptate trei societăți noi în firmă, printre care și una controlată de omul de afaceri constănțean Mohammad Murad
 
În Monitorul Oficial al României a fost publicată decizia luată de către asociatul unic al firmel Intrastructura Technostrade SRL, la data de 1 noiembrie 2021.
 
Mai precis, Stelian Mircea, în calitate de administrator al societății Infrastructura Technostrade SRL, alături de invitații Technic Technostrade SRL, reprezentată de către Ioan Adrian Homan, cât și Onix Residence SRL, reprezentată de Morad Hassan, cât și MBM Phen Holding SRL, reprezentată de Mohammad Murad s-au întrunit în ședință.
 
S-a decis cesionarea de către Stelian Mircea către Technic Technostrade SRL a unui număr de 25 de părți sociale, reprezentând 100% din capitalul social. Mircea Stelian nu am ai avut nicio pretenție față de părțile sociale cedate și a fost revocat din funcția de administrator.
 
Ulterior, s-a decis majorarea capitalul social prin cooptarea de noi asociați în persoanele juridice Onix Residence și MBM Phen Holding SRL cu suma de 250 de lei de fiecare societate. În urma majorării și cesiunii, capitalul social va fi de 750 de lei, având următoarea structură a capitalului social:
  • Technic Technostrade SRL – 25 de părți sociale, cu o reprezentanță de 33,33%
  • Onix Residence SRL – 25 de părți sociale, cu un aport de 33,33%
  • MBM Phen Holding SRL – 25 de părți sociale, cu un aport de 33,34%
A fost modificată durata mandatului administratorului de la 29 de ani la 4 ani.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:


Triumf Construct SA, unde este asociat Mohammad Murad, a ipotecat două apartamente din București
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii