Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:33 07 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma constănțeană Prodex General se extinde cu două noi puncte de lucru în Eforie Sud

ro

07 May, 2020 00:00 435 Marime text

Adunarea Generală a Asociaților societății Prodex General SRL s-a întrunit la data de 3 aprilie 2020, fiind luată decizia cu nr. 1 din anul curent.

Astfel, asociații Tiberiu Găneșanu și Lucica Găneanu, reprezentând 100% din capitalul social al firmei cu sediul în municipiul Constanța, pe bulevardul Ferdinand, au decis încetarea activității a unui punct de lucru din București, de pe int. Vasile Păun, Sector 5, dar și a unui punct din Constanța, de pe str. Ștefan cel Mare. De altfel, urmează a fi deschis un punct de lucru în orașul Eforie Sud, cu activitate principală – hoteluri și alte facilități de cazare similare și închirierea și subînchirierea de bunuri imobile proprii sau în leasing. De altfel, tot în Eforie Sud se mai deschide un punct de lucru, cu activitate principală restaurante și baruri.
De altfel, se precizează faptul că Tiberiu Găneșanu deține o singură parte socială, reprezentând 10 lei și 5% participare la beneficii și pierderi, în timp ce Lucica Găneșanu are o cotă de participare de 95%, cu 19 părți sociale.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii