Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:18 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma APM Terminals România SRL are un nou Consiliu de Administraţie. Cine sunt noii membri

ro

20 Feb, 2020 00:00 3198 Marime text

În Monitorul Oficial al României a fost publicată hotărârea nr. 1/10.01.2020 a Adunării Generale Extraordinare a Asociaţilor societăţii APM Terminals România SRL, cu sediul în Incinta Port Constanţa Sud, Zona Liberă.
 
Asociaţii APM Terminals Investment B.V., cu sediul în Olanda, având o cotă de participare la beneficiile şi pierderile societăţii de 0,001%, reprezentată prin Octavian Duca, şi Inland Services B.V., cu sediul în Olanda, având o cotă de participare la beneficiile şi pierderile societăţii de 99,999%, reprezentată prin Octavian Duca, s-au întrunit în Adunare  Generală Extraordinară pe data de 10.01.2020.
 
Astfel, asociaţii au decis revocarea lui Van Dongen Andreas Fredericus din funcţia de preşedinte şi de membru al Consiliului de Administraţie al societăţii APM Terminals România SRL. De asemenea, a fost revocată din funcţia de membru al Consiliului de Administraţie al societăţii APM Terminals România SRL Opsomer Blandine Julia Suzanne.
 
O altă decizie se referă la încetarea calităţii de membru al Consiliului de Administraţie al societăţii APM Terminals Romania SRL a lui Narbonne Frank Edouard Charles.
 
În aceeaşi şedinţă a fost numit un nou Consiliu de Administraţie al societăţii APM Terminals România SRL, alcătuit din următorii membri: Aysem Sedef Ayhan Uygur - administrator având puteri depline de administrare şi reprezentare şi preşedinte al Consiliului de Administraţie, al cărui mandat expiră la 4.10.2023; Ozan Kansu - administrator având puteri depline de administrare şi reprezentare, al cărui mandat expiră la 4.10.2023; Irakli Kandelaki - administrator, având puteri depline de administrare şi reprezentare; al cărui mandat expiră la 04.10.2023.
 
Citeşte şi:
 
Un punct de lucru radiat, iar altul înfiinţat la Constanţa de către Unicom Tranzit SA

Societate absorbită de SOCEP Constanţa. Iată despre cine este vorba!

Mandatul de administrator provizoriu al Georgianei-Daniela Dina în Servicii Publice de Mentenanţă Mihail Kogălniceanu SRL, prelungit

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii