Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:44 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Filmulețele postate pe internet l-au costat libertatea! Ce au constatat polițiștii rutieri în imaginile distribuite pe o rețea de socializare

ro

23 May, 2022 14:38 1555 Marime text
Polițiști în misiune. Foto cu rol ilustrativ: facebook/DGPMBIeri, 22 mai a.c., polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au dispus  reținerea, pentru 24 de ore, a unui bărbat, în vârstă de 21 de ani, cercetat în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii unei infracțiuni de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale și 3 infracțiuni de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Potrivit IPJ Ilfov, polițiștii rutieri s-au sesizat din oficiu, după ce concubina bărbatului respectiv, ar fi realizat și postat pe o platformă de socializare în lunile martie si aprilie 3 filmulețe, din care se poate observa că, bărbatul în cauză ar fi condus un autovehicul pe drumurile publice.

„Din verificările efectuate de polițiști, a rezultat faptul că, bărbatul în cauză nu deține permis de conducere valabil, iar în luna noiembrie 2021, ar fi înlesnit falsificarea unui permis de conducere românesc, eliberat pe numele său, sens în care, ar fi pus la dispoziția unui posibil falsificator, găsit pe internet, datele sale de identitate și 2 fotografii, una  cu fizionomia sa și alta cu specimenul de semnătură și ar fi achitat într-un cont bancar din Portugalia, suma de 2200 lei“ - au precizat reprezentanții IPJ Ilfov.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii