Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:52 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fermă de cătină la Tortoman! Cine sunt investitorii

ro

22 Sep, 2018 00:00 2741 Marime text
Societatea Alborada Plant SRL anunţă publicul interesat depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa pentru două proiecte pe care le va implementa în localitatea constănţeană Tortoman.
 
Este vorba de „Construire fermă cultivare şi procesare cătină-parter (sediu firmă şi secţie procesare, anexe utilaje, forare puţ şi împrejmuirea terenului) şi „Construire drum de exploatare ferme cultivare şi procesare cătină”. Proiectele se vor realiza în localitatea Tortoman, pe teren extravilan, în judeţul Constanţa.
 
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Constanţa.
 
Societate Alborada Plant SRL a fost înfiinţată în anul 2015, având sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social este de 200 de lei, împărţit într-un număr de 20 de părţi sociale, cu o valoare de 10 lei fiecare. Asociat unic este Miruna Aptula-Andrei, iar administratori sunt Miruna Aptula-Andrei şi Emrah Aptula. Activitatea principală a firmei este cultivarea fructelor arbuştilor fructiferi, a căpşunilor, a nuciferilor şi a altor pomi fructiferi.
 
În 2015, firma a avut o cifră de afaceri de 0 lei şi un număr de 0 salariaţi, iar pierderea a fost de 1.113 lei.În 2016, firma a avut un singur salariat, o cifră de afaceri de 0 lei şi nu a avut nici profit, nici pierdere. În 2017, societatea avea un număr de 2 salariaţi, un profit de 13.611 lei, cifra de afaceri fiind de 13.611 lei.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii