Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:07 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeie tâlhărită în seara de Revelion, în Constanța

ro

01 Jan, 2024 13:47 1259 Marime text






 
  • La data de 31 decembrie 2023, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța-Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 23 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, potrivit IPJ Constanța.

La data de 31 decembrie 2023, în jurul orei 18.20, pe strada Mircea cel Bătrân, acesta a deposedat-o prin violență pe victimă, o femeie de 65 de ani, de geanta în care se aflau un card bancar, 40 de lei și un telefon mobil.
 
Ulterior, a părăsit locul faptei, fiind depistat, la scurt timp, de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 3 Poliție, pe bulevardul Tomis.
 

„În urma cercetărilor efectuate a rezultat că bărbatul ar mai fi comis o infracțiune de tâlhărie calificată, la data de 24 decembrie 2023, persoana vătămată fiind o minoră de 16 ani”, menționează polițiștii.

 
Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Astăzi, bărbatul va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală, conform sursei.
 
 Citește și
354 de solicitări medicale, în ultimele 24 de ore, în județul Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii