Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:52 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeie găsită cu o plagă tăiată la gât de pompierii chemaţi să stingă incendiul izbucnit în locuinţa sa

ro

05 Feb, 2022 23:26 3021 Marime text
Poliţiştii din Giurgiu fac cercetări după ce o femeie în vârstă de 44 de ani din localitatea Stăneşti, județul Giurgiu, a fost transportată la spital cu o plagă tăiată la nivelul gâtului, sâmbătă, 5 februarie,  victima fiind găsită în această stare de pompierii solicitaţi pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa acesteia.



"Pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu au fost solicitaţi să intervină în această seară pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Stăneşti. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere, o ambulanţă SMURD, o ambulanţă SAJ şi 12 pompieri.

Echipajele de intervenţie au găsit la faţa locului o femeie în vârstă de aproximativ 44 de ani, cu o plagă tăiată la nivelul gâtului. Aceasta a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată, de urgenţă, la spital", se arată într-un comunicat de presă al ISU Giurgiu.



Pompierii au constatat că incendiul se manifesta violent la nivelul acoperişului şi au intervenit pentru stingerea acestuia cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă.


În incendiu au ars acoperişul casei, pe o suprafaţă de aproximativ o sută de metri pătraţi, mobilierul din interiorul a trei camere şi al unui hol şi tocăria de la geamuri.



Potrivit ISU Giurgiu, cauza probabilă de producere a incendiului a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.


Cazul a rămas în atenţia IPJ Giurgiu pentru cercetări.



"Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată în această seară, prin 112, de către un bărbat în vârstă de 24 de ani din comuna Stăneşti cu privire la faptul că mama sa, în vârstă de 44 de ani, a fost lovită în zona gâtului, cu un cuţit, de către soţul în vârstă de 50 de ani, după care atacatorul a incendiat locuinţa", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Giurgiu.


La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei numărul 5 Poliţie Rurală Giurgiu care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, femeia fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.


Bărbatul bănuit de comiterea faptei se află în custodia poliţiei.


Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu, care urmează să stabilească încadrarea juridică a faptei în funcţie de evoluţia stării de sănătate a femeii.

Foto Facebook/ IGSU
Sursa Agerpres


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii