Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:01 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeie, din Argeș, reținută pentru furt calificat. Aceasta a sustras 63.000 euro din cutia de valori a tatălui ei

ro

24 Dec, 2023 14:46 871 Marime text
Sursa foto: Facebook




 
  • În ziua de 23 decembrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, săvârșit între membri de familie, potrivit unui comunicat al IPJ Argeș. 

În ziua de 23 decembrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, săvârșit între membri de familie, potrivit unui comunicat al IPJ Argeș.
 
În urma probatoriului administrat s-a stabilit că o femeie de 26 de ani a sustras dintr-o cutie de valori a tatălui său, sumele de aproximativ 63.000 de euro și 50.000 de lei.
 

„În cauză a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore a femeii de 26 de ani, pe bază de ordonanță, urmând că aceasta să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare ai unei măsuri preventive”, transmite IPJ Argeș.

 
Citește și
Trei minore au ajuns la spital, după ce au fost spălate pe cap cu soluție împotriva păduchilor. Cea mai mică dintre ele este în stare gravă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii