Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:46 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeia din Botoșani care și-a aruncat copiii de la etajul 1 al unui hotel a fost arestată preventiv

ro

23 Aug, 2023 15:07 911 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • Tânăra din Botoşani care în noaptea de duminică spre luni şi-a aruncat cei doi copii de la etajul I al unui hotel din municipiul Botoşani a fost arestată preventiv în baza unui mandat emis, miercuri, de Tribunalul Botoşani, conform AGERPRES.
 
Tânăra din Botoşani care în noaptea de duminică spre luni şi-a aruncat cei doi copii de la etajul I al unui hotel din municipiul Botoşani a fost arestată preventiv în baza unui mandat emis, miercuri, de Tribunalul Botoşani, conform AGERPRES.
 
Femeia în vârstă de 23 de ani a primit un mandat de arestare pentru 30 de zile sub acuzaţia de violenţă în familie sub forma de omor şi violenţă în familie sub forma de tentativă de omor.
 
Botoşăneanca a fost internată luni la Secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean de urgenţă „Mavromati”, unde a fost expertizată psihiatric pentru a se constata dacă are discernământ.
 
Ea a fost externată miercuri, 23 august 2023, însă a fost transferată direct în arest după ce a fost reţinută de procurori.
 
Un copil a murit, iar un altul a fost rănit după ce, în noaptea de duminică spre luni, au fost aruncaţi de mama lor de la primul etaj al unui hotel din municipiul Botoşani, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu.
 
Potrivit sursei citate, după ce a făcut acest gest, mama celor doi copii a ameninţat că se aruncă şi ea de la acelaşi etaj.
 

„Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, iar doi minori, de 2 şi 3 ani, au fost preluaţi de ambulanţă şi transportaţi la o unitate spitalicească. Ulterior, unul dintre aceştia a decedat. Totodată, mama celor doi ameninţa că se aruncă de la acelaşi nivel, refuzând să coboare. A fost solicitată intervenţia negociatorului poliţiei şi a pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, iar după aproximativ două ore de discuţii, s-a reuşit, prin distragerea atenţiei, imobilizarea femeii de către pompieri, care au avut acces de pe geamul camerei hotelului în locul în care se afla aceasta”, a precizat oficialul IPJ.



Citește și:
Prognostic foarte rezervat în privința unuia dintre copiii aruncați de mamă pe fereastra unui hotel din Botoșani
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii